Tallinnasta löytyy paljon erikokoisia ja -tasoisia apteekkeja, ja näin ollen Tallinnan matkaajan saattaa olla vaikea valita se paras apteekki. Oma luottopaikkamme on Tallinnan keskustassa sijaitsevan Viru Keskuksen Apothekan apteekki, joka sijaitsee Viru Keskuksen ensimmäisessä kerroksessa (avoinna Ma-Pe 09.00-21.00). Tässä apteekissa on hyvä ja kattava valikoima, mutta toki lääkkeitä voi saada muutama sentin halvemmalla jos jaksaa lähteä kauemmaksi keskustasta – tosin hintaerot ovat sen verran pieniä ettei tuo useimmiten maksa vaivaa.
Tallinnan keskusta-alueelta löytyy myös 24h apteekki nimeltään Südameapteek, joka siis on avoinna myös yöaikaan. Muistakaa kuitenkin huomioida, että jos Tallinnan reissulla joudutte lähtemään tuonne niin saatatte joutua jonottamaan, sillä apteekki toimii yöaikaan luukku seinässä tyyppisesti ja näin ollen palvelu ei ole kovin nopeaa.
Apteekit Tallinna 8Jos haluatte apteekkireissullanne fiilistellä keskiaikaista tunnelmaa, niin silloin kannattaa suunnaksi ottaa vanhankaupungin raatihuoneentorilla toimiva Raadinapteekki, joka on yksi pisimpään yhtäjaksoisesti toimineista apteekeista koko Euroopassa. Toimintansa se aloitti jo 1400-luvulla ja nykyään apteekista voi käydä hakemassa peruslääkkeitä aspiriinista alkaen ja samalla ihastella näytillä olevia lääkkeitä aina 1600-luvulta saakka. Kaikkien Tallinnan ja Viron apteekkien osoitteet sekä eri tuotteiden hinnat löydätte raviminfo.ee:stä.

12 KOMMENTIT

 1. Tervehdys!!!Tulinpas tiedustelemaan,et mistä tallinan apteeksita voi tilata tuotteita verkkokaupan kautta!Muorille toivat tuliaisia toiset ja nyt sitten yhdessä mietimme jospa tilaisimme,koska ei ole käyntiä usein ja ei tiedä asioista tarpeeksi!Kiitos jo etukäteen jos tietoa löytyy!!!

  • Terve,

   Tietääksemme millään näistä perinteisistä apteekeista ei ole verkkokauppa, mutta jokunen aika sitten avattiin http://www.apteekonline.ee/ -sivusto, josta voi jotain lääkkeitä tilata, mutta emme ole tuohon sivustoon sen paremmin tutustuneet, joten emme siitä kamalasti osaa mitään varmaa sanoa.

 2. Taidan jättää hiustenleikkuun rocca al mareen niin ei tule niin kiire! Jostain kumman syystä olen jotenkin koko ajan kuvitellut, että olet nainen. 🙂

 3. Hei, Osaisitkohan sanoa Tallinnan kampaajista ja hintatasosta? Lauantaina tulen siellä käymään ja olisi kiva siistiä tukkaa samalla.. Helpoiten leikkaus varmaan kävisi samalla kuin ollaan Rocca al maressa, mutta kauppakeskuksessa ehkä kalliimmat hinnat, vai mitä luulet?

  • Terve Minya,

   Jos olette Rocca Al Mareen suuntamassa, niin kyllä varmasti on viisainta hoitaa tuo siellä samalla. Miespuolisena henkilönä en omaa kovin vankkaa kokemusta naisten hiustenleikkausten hinnoista, mutta katsoin tuossa muutaman eri vaihtoehdon. 🙂

   Hiustenleikkauksesta joutuu maksamaan varmaan about 20€… katosin kaksi paikka Tallinnan keskustasta ja hinnat olivat 20€ ja 21€. Rocca Al Maren Salon+ (http://www.salonplus.ee/ee/salongid/tallinn/kristiine-keskus) naisten hiustenleikkaus maksaa 20/25€. Sitten siellä on kanssa Rocca Al Mare Ilukeskus, mutta sille en löytänyt hinnastoa. Salon+ on paikallinen ketju, joten sen pitäisi olla hyvä. Kolmas vaihtoehto olisi sitten Organix joka sijaitsee Rocca Al Mare keskuksen lähettyvillä: http://www.organix.ee. Siellä hiustenleikkaus oli 20€.

   Toivottavasti näistä on apua. 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän