Baojaam sijaitsee Tallinnan Balti Jaama Turgilla ja on muutaman vuoden olemassa olonsa aikan noussut ehdottomasti yhdeksi kaupungin parhaista street food-paikoista, sillä menusta löytyvät baozit tai tuttavallisemmin baot ovat aivan järjettömän hyviä, Taiwanilaisen keittiön herkkuihin kuuluvien baojen täytteeksi saa   kanaa, portobello sientä, porsasta tai naudanlihaa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä 7-8 euroa kappaleelta maksavat annokset ovat taivaallisen herkullisia. Tänne kun tulee nälkäisenä ja tilaa yhden annoksen baoja (yhteen annokseen sisältyy 2 kappaletta), niin sen syötyään ensimmäinen ajatus on, että jos sitä vaikka tilaisi vielä toisen satsin! 😀 Baojaamassa kaikki leivistä alkaen tehdään itse, joten tarjolla on tuoreita ja maittavia raaka-aineita. Täällä myydään virolaisen Tanker panimon oluita, mutta suosittelemme myös kokeilemaan Mjuk kombuchaa, joka on Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitsevan ravintola Leibin pääkokin vaimon luomus. Erittäin hyvää!

Ihan hevillä ei olisi uskonut, että jonain päivänä street food-paikka nousee meidän Tallinnan Ravintolalistallemme, mutta näin on kuitenkin nyt Baojaaman kanssa päässyt käymään. Mieletön hinta-laatusuhde! Paikka löytyy Balti Jaama Turgin ensimmäisestä kerroksesta. Menun voitte tsekata paikan FB-sivuilta. Nykyään Baojaamalla on myös ravintola Tallinnan vanhassakaupungissa osoitteessa Müürivahe 50, ja tästä paikasta voitte lukea lisää aihetta käsittelevästä tekstistämme.

Baojaaman aukioloajat:
Ma-La 09.00-19.00
Su 09.00-17.00
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Balti Jaama Turgin sijainti Tallinnan kartalla:

1 KOMMENTTI

  1. Kiva kokemus. Maukasta vaikka itse leipä onkin aika mautonta. Annostaan odotellessa (15min) voi nauttia viereisen kojun tarjoamista juomista (mm. IPA olutta hanasta, mainiota ranskalaista omenasiideriä ja kuohuviiniä kaikki 4e/kpl). Normaaliin lounasnälkään yksi 7,00 euron annos on täysin riittävä. Annos sisältää kaksi täytettyä leipää. Raaka-aineet ovat tuoreita ja jokaiseen annokseen juuri grillattuja. Me tilasimme kaksi annosta eli “Crispy” chicken 2kpl ja naudan ulkofile 2kpl -leivät. Kana on juuri friteerattua filettä ja naudanliha grillattu Green Egg -avotulella. Maukasta ja konstailematonta streetfoodia. Annan pisteitä 8/10. Hinta ja laatu kohtaavat, mutta lisukevalinnoissa olisi vielä kehitettävää. Paikka tarjoaa neljää eri vaihtoehtoista täytettyä leipää tosin täyteet ovat McDonalds -tyyliin lukittuja. Olisi hienoa jos saisi itse valita “subway” -tyyliin omat täytteet ja lisukkeet / leipä.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän