Tallinnan Balti Jaama Turgilla sijaitseva taiwanilaista ruokaa tarjoava Baojaam on ehdottomasti yksi kaupungin parhaista street food-paikoista, sillä menusta löytyvät baozit tai tuttavallisemmin baot ovat aivan järjettömän hyviä. Baon täytteeksi saa kanaa, avokadoa, porsasta tai naudanlihaa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä 7 euroa kappaleelta maksavat annokset ovat taivaallisen herkullisia. Tänne kun tulee nälkäisenä ja tilaa yhden baon, niin sen syötyään ensimmäinen ajatus on, että jos sitä vaikka tilaisi vielä toisen! 😀 Baojaamassa kaikki leivistä alkaen tehdään itse, joten tarjolla on tuoreita ja maittavia raaka-aineita. Baojaamassa ei myydä alkoholia, mutta suosittelemme kokeilemaan Mjuk kombuchaa, joka on Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitsevan ravintola Leibin pääkokin vaimon luomus. Erittäin hyvää! 🙂 Jos kuitenkin haluatte nauttia baonne oluen kanssa, niin myös tämä onnistuu, sillä heti seinän toisella puolen sijaitsee Humalakoda panimon baari. Baojaam Tallinna 6111

Ihan hevillä ei olisi uskonut, että jonain päivänä street food-paikka nousee meidän Tallinnan Ravintolalistallemme, mutta näin on kuitenkin nyt Baojaaman kanssa päässyt käymään. Mieletön hinta-laatusuhde! Paikka löytyy Balti Jaama Turgin ensimmäisestä kerroksesta. Menun voitte tsekata paikan FB-sivuilta.

Baojaamin aukioloajat:
Ma-La 09.00-19.00
Su 09.00-17.00
Balti Jaama Turgin sijainti Tallinnan kartalla:

1 KOMMENTTI

  1. Kiva kokemus. Maukasta vaikka itse leipä onkin aika mautonta. Annostaan odotellessa (15min) voi nauttia viereisen kojun tarjoamista juomista (mm. IPA olutta hanasta, mainiota ranskalaista omenasiideriä ja kuohuviiniä kaikki 4e/kpl). Normaaliin lounasnälkään yksi 7,00 euron annos on täysin riittävä. Annos sisältää kaksi täytettyä leipää. Raaka-aineet ovat tuoreita ja jokaiseen annokseen juuri grillattuja. Me tilasimme kaksi annosta eli “Crispy” chicken 2kpl ja naudan ulkofile 2kpl -leivät. Kana on juuri friteerattua filettä ja naudanliha grillattu Green Egg -avotulella. Maukasta ja konstailematonta streetfoodia. Annan pisteitä 8/10. Hinta ja laatu kohtaavat, mutta lisukevalinnoissa olisi vielä kehitettävää. Paikka tarjoaa neljää eri vaihtoehtoista täytettyä leipää tosin täyteet ovat McDonalds -tyyliin lukittuja. Olisi hienoa jos saisi itse valita “subway” -tyyliin omat täytteet ja lisukkeet / leipä.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän