Keväällä 2017 Tallinna sai oman BrewDoginsa, kun skotlannin nummilta maailmanmaineeseen ponnistanut panimo avasi Viron ensimmäisen olutbaarinsa Rotermannin korttelissa. Mistään pienpanimosta ei ole voitu puhua enää pitkään aikaan, mutta mihin ikinä BrewDog rantautuukaan, niin kysyntää ja kiinnostusta tuntuu löytyvän. Myöskään Tallinna ei tee tässä asiassa poikkeusta, sillä paikka on selvästi löytänyt oman asiakaskuntansa. Yksi olutbaarin ehdottomista eduista on sen keskeinen sijainti, sillä tänne on helppo tulla.

BrewDog Tallinna 3322

Sisustuksessa on käytetty tuttuja BrewDog elementtejä ja seinää koristaa “Love hops and live the dream”-lause. Tallinnan baari on varmasti yksi pienimmistä BrewDogeista missä allekirjoittanut on käynyt ja todennäköisesti myös yksi pimeimmistä. Ikkunattomassa tilassa on kuitenkin ehdottomasti oma viehätyksensä, sillä se sijaitsee vanhan tehdasrakennuksen alakerrassa, jossa seinät ovat hieman epätasaisia ja katossa on edelleen kiinnitettynä tehtaan aktiiviajoilta peräisin olevia härveleitä. BrewDog Tallinna 4433

Olutvalikoima on kattava, sillä täältä löytyy BrewDogin omien tuotteiden lisäksi “Guest Beers”-lista sekä paljon erilaisia pullo-oluita. Tällä hetkellä hanassa olevat BrewDog-oluet sekä vierailevat tähdet voitte tsekata baarin nettisivuilta.

BrewDogin aukioloajat:
Ma-Ke 15.00-23.00
To-La 14.00-02.00
Su 14.00-22.00
Olutbaari BrewDog merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän