BrewDog baari löytyy aivan Tallinnan ydinkeskustasta, Rotermannin korttelista. Skotlannin nummilta maailmanmaineeseen ponnistaneen panimon kohdalla ei ole voitu enää pitkään aikaan puhua mistään pienpanimosta, mutta mihin ikinä BrewDog rantautuukaan, niin kysyntää ja kiinnostusta tuntuu löytyvän. Myöskään Tallinna ei tee tässä asiassa poikkeusta, sillä paikka on selvästi löytänyt oman asiakaskuntansa. Yksi olutbaarin ehdottomista eduista on sen keskeinen sijainti, sillä tänne on helppo tulla.

BrewDog Tallinna (59)

Sisustuksessa on käytetty tuttuja BrewDog elementtejä ja seinää koristaa “Love hops and live the dream”-lause. BrewDog Tallinna baari on varmasti yksi pienimmistä tämän panimon baareista, missä allekirjoittanut on käynyt ja todennäköisesti myös yksi pimeimmistä. Ikkunattomassa tilassa on kuitenkin ehdottomasti oma viehätyksensä, sillä se sijaitsee vanhan tehdasrakennuksen alakerrassa, jossa seinät ovat hieman epätasaisia ja katossa on edelleen kiinnitettynä tehtaan aktiiviajoilta peräisin olevia härveleitä. BrewDog Rotermanni (43)

Olutvalikoima on kattava, sillä täältä löytyy BrewDogin omien tuotteiden lisäksi “Guest Beers”-lista sekä paljon erilaisia pullo-oluita. Tällä hetkellä hanassa olevat BrewDog-oluet sekä vierailevat tähdet voitte tsekata baarin nettisivuilta.

BrewDogin aukioloajat:
Ke-Su 15.00-22.00
Lue lisää: Tallinnan Baarit
BrewDogin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän