Designnut on oiva valinta lastentarvikkeiden ja lastenvaatteiden ostamiseen Tallinnassa. Tämä moderni liike sijaitsee Solaris Keskuksessa, ja tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita perheen pienimmille, vaatteista leluihin ja huonekaluihin.

Kerrassaan ihastuttava Designnut lastentarvikeliike sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa kauppakeskus Solariksen 1. kerroksessa. Paikan omistaa virolais-tanskalainen perhe ja myymälästä löytyykin paljon tanskalaisten suunnittelijoiden tuotteita, mutta mukaan mahtuu myös muita Pohjoismaalaisia ja Eurooppalaisia brändejä kuten muun muassa aurinkolaseistaan tunnettu ranskalainen Izipizi sekä maailman vihreimpiä rattaita valmistava hollantilainen Greentom. Olivat tuotteet alunperin sitten mistä maasta tahansa, niin Designnutin filosofiasta löytyy aina yksi yhdistävä tekijä: ei  turhaa muovikrääsää, vaan yksinkertaisen kauniita ja käytännöllisiä esineitä, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Meille on tähän mennessä tarttunut täältä matkaan Izipizin aurinkolasit sekä tanskalaisen Konges Sløjdin ihanan pehmeä kylpytakki. Designnutissa myytäviin tuotteisiin voitte tutustua etukäteen yrityksen nettisivuilla ja heiltä löytyy myös nettikauppa.

Solaris Keskuksen myymälän aukioloajat:
Ma-La 10.00-21.00
Su 10.00-19.00

Solaris Keskuksen sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän