Hestia Hotel Europa sijaitsee Tallinnan satama-alueella aivan Nautica Keskuksen vieressä ja lyhyen kävelymatkan päässä A- ja D-Terminaalilta. Hotellille onkin helppo saapua ja myös pois lähteminen sujuu mutkitta, mutta Tallinnan keskustaan sekä vanhaankaupunkiin joutuu kävelemään noin 10 minuuttia. Vuonna 2007 avattu neljän tähden hotelli tarjoaa kaikin puolin siistin ja toimivan kokonaisuuden, sillä palvelu on ystävällistä ja hotellihuoneet aina edullisimmista standard-huoneista alkaen tarjoavat kelpo puitteet onnistuneelle yöpymiselle. Tosin viimeisimmän visiitin perusteella täytyy todeta, että ehkä tähänkin hotelliin olisi pikku hiljaa aika tehdä jonkinlaista pientä pintaremonttia, sillä sen verran pitkään aikaan täällä ei ole mitään muutoksia tapahtunut. Toisaalta yöpymisen hinta on sen verran huokea, että Hotel Europa kyllä tarjoaa edelleen hyvää vastinetta rahalle.

Hestia Hotel Europa Tallinna (5)

Osasta Hestia Hotel Europan huoneista on näkymä vieressä sijaitsevan kauppakeskuksen parkkipaikalle, kun taas jostain aukeaa näkymät Tallinnan jahtivenesatamaan, joten jos ei parkkiksen tuijottelu kiinnosta, niin suosittelemme varauksen yhteydessä pyytämään huoneen rakennuksen toiselta puolen. Hotellin yhteydessä toimii Baarle Resto, mutta paikka ei välttämättä ole ihan niitä meidän ensimmäisiä vaihtoehtoja lounaalle tai illalliselle. Meidän ravintolasuosituksemme Tallinnaan löydätte täältä. Hotellin aamiainen taas on ihan perusvarmaa laatua ja ei tarjoa mitään sen suurempia krumeluureja.

Hestia Hotel Europa Tallinna (7)

Hestia Hotel Europaa voi suositella erityisesti liikematkalaisille, tosin kyllä täällä varmasti viihtyvät muutkin. Satama-alue on ilta- ja yöaikaan melko rauhallinen verrattuna Tallinnan ydinkeskustaan ja vanhaankaupunkiin, joten jos ei muuta niin ainakin Europassa saa nukkua rauhassa. Lisäksi hotelliasiakkaille on lisämaksusta tarjolla auton säilytys valvotussa parkkihallissa.

Hestia Hotel Europa (6)

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Hestia Hotel Europan sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

  1. …vanhaankaupunkiin JOUTUU kävelemään 10 minuuttia…?

    Ensi kuussa taas menossa Tallinnaan ja nyt jo neljännen kerran yövymme Euroopassa. Sijainti todella kätevä: lyhyt matka roudata “tuliaiset” satamaan ja ne on tosi helppo hakea Nordesta kadun toiselta puolelta.

    Mutta parasta tosiaan on se, että vanhaan kaupunkin on VAIN 10 minuutin matka kävellen. Jos kerran on tarkoitus kolme päivää kierrellä kaupunkia, niin tuollainen matka sinne ei todellakaan ole mikään ongelma, kuten jutusta voisi ymmärtää.

    • Noh, kyllähän sinne joutuu kävelemään 10 minuuttia….monet muut hotellit ovat vielä paljon lähempänä. Eihän Tallinnassa mikään ole kaukana, mutta ei Hotel Euroopa ole ihan siellä parhailla pelipaikoilla. Kyseessä on toki hyvä hotelli. 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän