Hestia Hotel Europa sijaitsee Tallinnan satama-alueella aivan Nautica Keskuksen vieressä ja lyhyen kävelymatkan päässä sekä A- että D-Terminaalilta. Hotellille onkin helppo saapua ja myös pois lähteminen sujuu mutkitta, mutta Tallinnan keskustaan sekä vanhaankaupunkiin joutuu kävelemään noin 10 minuuttia. Vuonna 2007 avattu neljän tähden hotelli tarjoaa kaikin puolin siistin ja toimivan kokonaisuuden, sillä palvelu on ystävällistä ja hotellihuoneet aina edullisimmista standard-huoneista alkaen tarjoavat kelpo puitteet onnistuneelle yöpymiselle. Mukavan lisän huoneen fiilikseen tuo sängyllä odottava pehmolelu, jonka voi pientä lisämaksua vastaan ottaa lähtiessään mukaan.

Joistain Hestia Hotel Europan huoneista on näkymä vieressä sijaitsevan kauppakeskuksen parkkipaikalle, kun taas osasta aukeaa näkymät Tallinnan jahtivenesatamaan, joten jos ei parkkiksen tuijottelu kiinnosta, niin suosittelemme varauksen yhteydessä pyytämään huoneen rakennuksen toiselta puolen. Hotellin yhteydessä toimii Ravintola Olive, mutta paikka ei välttämättä ole ihan niitä meidän ensimmäisiä vaihtoehtoja lounaalle tai illalliselle. Meidän ravintolasuosituksemme Tallinnaan löydätte täältä. Olivessa tarjoillaan myös aamiainen, joka on ihan ok.

Hestia Hotel Europaa voi suositella erityisesti liikematkalaisille, tosin kyllä tuolla varmasti viihtyvät muutkin. Satama-alue on ilta- ja yöaikaan melko rauhallinen verrattuna Tallinnan ydinkeskustaan ja vanhaankaupukiin, joten jos ei muuta niin ainakin Europassa saa nukkua rauhassa. Lisäksi hotelliasiakkaille on lisämaksusta tarjolla auton säilytys valvotussa parkkihallissa.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Hestia Hotel Europa merkittynä Tallinnan karttaan:

2 KOMMENTIT

  1. …vanhaankaupunkiin JOUTUU kävelemään 10 minuuttia…?

    Ensi kuussa taas menossa Tallinnaan ja nyt jo neljännen kerran yövymme Euroopassa. Sijainti todella kätevä: lyhyt matka roudata “tuliaiset” satamaan ja ne on tosi helppo hakea Nordesta kadun toiselta puolelta.

    Mutta parasta tosiaan on se, että vanhaan kaupunkin on VAIN 10 minuutin matka kävellen. Jos kerran on tarkoitus kolme päivää kierrellä kaupunkia, niin tuollainen matka sinne ei todellakaan ole mikään ongelma, kuten jutusta voisi ymmärtää.

    • Noh, kyllähän sinne joutuu kävelemään 10 minuuttia….monet muut hotellit ovat vielä paljon lähempänä. Eihän Tallinnassa mikään ole kaukana, mutta ei Hotel Euroopa ole ihan siellä parhailla pelipaikoilla. Kyseessä on toki hyvä hotelli. 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän