Nautica Keskus tunnettiin aiemmin nimellä Norde Centrum, mutta tämä Tallinnan D-terminaalin välittömässä läheisyydessä sijaitseva kauppakeskus avasi syksyllä 2017 ovensa remontoituna ja laajennettuna, jonka myötä Nauticassa ja Nordessa ei oikeastaan ole enää mitään muuta yhteistä kuin nimen ensimmäinen kirjain. Vanha ostoskeskus oli rakennettu hyvin vahvasti Rimi ruokakaupan ympärille, mutta nykyään Nautica Keskuksesta löytyy paljon muutakin. Yhteensä erilaisia putiikkeja, ruokapaikkoja ja palvelupisteitä on kuutisenkymmentä, joista esiin voi nostaa esimerkiksi juustokauppa Juustukuningad, kenkäkauppa NS Kingin ja urheiluvälineliike Sports Directin. Listan kaikista Nauticassa toimivista liikkeistä löydätte paikan nettisivuilta.
Aiemmin suosittelimme suuntaamaan satama-alueelta suoraan Viru Keskuksen ja Rotermanni Cityn suuntaan, mikäli mielessä on kunnon shoppailut, mutta uudistuksen myötä shoppailureissun voi hyvin aloittaa Nauticasta. Kyllä tässäkin paikassa jo hetkeksi riittää kiertelemistä! 😀 Nykyään kauppakeskuksesta löytyy myös muutama ihan kelvollinen ruokapaikka, joten pahimman nälän saa tyydytettyä, mutta ei täällä Tallinnan parhaita pöperöitä tarjoilla. 😉 Jos haluatte ennen Suomeen paluuta käydä ruokaostoksilla, niin ne kannattaa hoitaa Nautica Keskuksen Rimissä, sillä tuosta ruokakaupasta löytyy varmasti kaikki tarpeellinen. Mikäli kuitenkin haluatte hieman hifistellä ruokien ja juomien suhteen, niin tuolloin kannattaa piipahtaa joko Viru Keskuksen Kaubamajan ruokaosastolla tai Solaris Keskuksen ruokakaupassa.
Keskuksen ravintoloista Chi on osoittautunut kelvolliseksi ruokapaikaksi. Mitään super gourmeta täältä aasialaiseen keittiöön keskittyneestä ketjuravintolasta ei saa, mutta kuitenkin ihan maukasta ruokaa, jolla saa varmasti kupunsa täyteen. 🙂 Nautica Keskus on avoinna Ma-Su 09.00-20.00 ja keskuksessa toimiva Rimi Hypermarket ruokakauppa on avoinna 08.00-23.00.
Nautica Keskus Tallinna 2311
Nautica Keskus merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän