Tallinnan keskusta-alueella sijaitseva ja ranskankielistä nimeä kantava Hotel L’Ermitage on perushyvä hotelli, joka tarjoaa mukavat puitteet kohtuullisella hinnalla. Hotellin nimi tarkoittaa suomennettuna jonkinlaista rauhan ja harmonian tyyssijaa, mutta kokemuksesta voimme sanoa ettei tämä kaikissa hotellin huoneissa toteudu. Siistit ja yksinkertaiset huoneet tarjovat hyvää vastinetta rahalle, mutta jos kesäaikana satutte ottamaan huoneen edullisimmasta hintaluokasta (standard-huone) ja päädytte ohikulkevan Toompuiesteen puolelle, niin tuolloin ei hiljaisuudesta ja rauhasta ole välttämättä tietoakaan.Hotel L'Ermitage Tallinna (2)

Tallinnan Hotel L’Ermitagen edullisimmissa huoneissa ei ole ilmastointia, joten ikkunaa on melkeinpä pakko pitää auki, mutta kun ohi vilistävät niin autot ja taksit kuin myös bussit ja trollibussit, niin tunnelma ei välttämättä ole aina kuin kiinalaisessa fengshui-puutarhassa. Muuten huoneissa ei ole mitään vikaa, mutta varausta tehdessä kannattaa joko pyytää huonetta rakennuksen toiselta puolen tai sitten ottaa huone seuraavasta hintaluokasta.

Hotel L'Ermitage Tallinna (5)

Hotel L’Ermitage sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista ja hieman sivussa Tallinnan ydinkeskustasta, johon kävelee noin 10-15 minuutissa. Hotellin henkilökunta oli asiallista ja palvelu toimii ihan hyvin, mutta ei paikka tästä asiasta mitään erityiskehuja meiltä saa. Myös aamiainen oli perustavaraa, mutta toisaalta L’Ermitagen hinnat ovat hieman edullisemmat kuin monissa muissa Tallinnan keskusta-alueen paikoissa. Paikka sopiikin hyvin niille, jotka haluavat yöpyä siistissä ja viihtyisässä hotellissa kuitenkaan maksamatta tästä itseään kipeäksi. Huonevarauksen voitte tehdä alla olevan painikkeen kautta:

Varaa Huone
– Booking.com

Hotel L’Ermitagen sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

  1. Ryppyinen lakana, Huonosti sijattu sänky. Ei herätä mielenkiintoa tai uskoa hyvätasoisesta hotellista.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän