Joyce sijaitsee Tarton keskustassa kylpylähotelli V Span yhteydessä, ja ravintola tarjosi todella positiivisen yllätyksen niin miljöön, palvelun kuin myös ruoan suhteen. Lähdimme Tarttoon pääsiäisen viettoon hieman sillä asenteella, että tällä kertaa ei tutkita kaikkia ruokapaikkoja valmiiksi etukäteen, vaan mennään fiiliksen pohjalta. Kahden ja puolen tunnin bussimatkan jälkeen ja V Spahan sisäänkirjautumisen jälkeen huomasimme, että tässähän on jo nälkä, joten missäs sitä nyt syötäisiin. Pienen googlauksen jälkeen ravintola Joyce vaikutti mainiolta vaihtoehdolta, sillä kovin kauas hotellista emme halunneet lähteä kävelemään.

Lounasaikaan Joyce oli puolityhjä, mutta jotenkin paikasta kuitenkin tuli heti hyvä fiilikset, sillä ravintola on tyylikkään modernisti sisustettu ja henkilökunnalta saamamme vastaanotto oli ystävällinen. Lounaaksi päädyimme tilaamaan listan alkupäästä (snäksit ja alkuruoat) useamman erilaisen annoksen valkoviinikastikkeessa keitetyistä sinisimpukoista ja hollandaisekastikkeen kanssa tarjotuista sinisimpukoista ja vihreistä parsoista burrataan ja 40 asteessa valmistettuun taimeneen. Kaikki annokset osoittautuivat herkullisiksi, vaikka suosikiksi nousivatkin sinisimpukat.

Lounas ravintola Joycessa tarjosi sen verran hyvän kokemuksen, että päätimme siltä istumalta tehdä varauksen myös seuraavan päivän illallista varten, sillä mitä sitä suotta lähteä merta edemmäksi kalaan. Tartosta toki löytyy muitakin hyviä ravintoloita, mutta lupaavan alun perusteella halusimme päästä testaamaan tämän ravintolan tason myös illallisella.

Seuraavana päivänä suuntasimme hieman ennen kello seitsemää takaisin ravintola Joyceen ja erinomaisesti sujuneen lounaan jälkeen odotukset olivat korkealla. Ruoka ja miljöö eivät pettäneet tälläkään kertaa, mutta palvelun suhteen jäi tällä kertaa hieman petrattavaa. Odottelimme meidän alkuruokia yli 40 minuuttia, sillä kylpylähotellin konferenssikeskuksesta oli tullut keittiöön isompi tilaus. Ei pieni odottaminen olisi meitä sinänsä haitannut, mutta meitä infottiin tästä asiasta vasta siinä kohtaa, kun olimme odotelleet annoksiamme jo puolisen tuntia. Tarjoilija oli kyllä kaikin puolin ystävällinen, mutta kommunikaatio olisi voinut olla parempaa. Plussat kuitenkin siitä, että hän pyrki hyvittämään tilanteen tarjoamalla lasit viiniä talon laskuun.

Tämä ei kuitenkaan millään tavalla pilannut meidän iltaa, vaan enemmänkin sitä voisi jälkeen päin kutsua kuopaksi tiessä, sillä illallisen jälkeen poistuimme ravintolasta vastat täynnä ja hyvillä mielin. Kahden visiitin perusteella Joycea voi varauksetta kutsua yhdeksi Tarton parhaista ravintoloista. Omat ehdottomat suosikkimme listalta ovat nuo aiemmin mainitut sinisimpukat sekä pääruokien puolelta löytyvä grillattu mustekala. Ravintolan menu löytyy heidän FB-sivuilta. Alkuruoat Joycessa maksavat 6-12 euroa, pääruoat 13-25 euroa ja jälkiruoat 6 euroa.

Varaa Pöytä
– TableOnline 🇫🇮 

Ravintola Joycen aukioloajat:
Su-To 12.00-23.00
Pe-La 12.00-00.00
Lue lisää: Muuta Mielenkiintoista Tartossa
Joycen sijainti Tarton kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän