Tallinnan kasvitieteellinen puutarha sijaitsee Tallinnan TV-tornin välittömässä läheisyydessä, reilun 9 km päässä Tallinnan keskustasta. Kasvitieteellisestä puutarhasta löytyy kukkia, kasveja ja puita moneen lähtöön, sillä 22 hehtaarin alueelta löytyy yhteensä noin 4500 erilaista lajia. Eli jos kasvit ja kukat kiinnostavat, niin täältä löytyy tutkittavaa varmasti vaikka koko päiväksi. Erityisesti kesäaikana Tallinnan kasvitieteellisen puutarhan alue on upea näky kaikessa väriloistossaan. Alueella on myös oma piknikalue, joten puutarhan alueelle voi halutessaan lähteä eväsretkelle vaikka koko perheen voimin. 🙂 Pihan kasvien lisäksi Tallinnan kasvitieteellisestä löytyy myös kasvihuone, jossa sijaitsevat trooppiset ja subtrooppiset kasvit sekä kukat.

Kesäaikana (01.05-30.09) Tallinnan kasvitieteellinen puutarha on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 10.00-20.00 (kasvihuoneet klo. 11.00-19.00) ja talviaikana (01.10-30.04) viikon jokaisena päivänä kello 11-17.00 (kasvihuoneet  klo. 11.00-16.00). Lipunmyynti päättyy tuntia ennen sulkemisaikaa.
Lippujen hinnat:
  • Aikuiset 5.50€
  • Opiskelijat ja eläkeläiset 3€
  • Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 10€
  • Aikuisten yhdistelmälippu kasvitieteelliseen puutarhaan ja TV-torniin 15
  • Opiskelijoiden ja eläkeläisten yhdistelmälippu kasvitieteelliseen puutarhaan ja TV-torniin 8€
  • Perhe yhdistelmälippu kasvitieteelliseen puutarhaan ja TV-torniin 29
tallinn_card_free_white1
Kaubamajan Partnerkaartilla, Tallinkin Club One-kortilla ja Viking Linen jäsenkortilla hinnoista -10% alennus. Tarjolla on myös erilaisia opastettuja kierroksia, joista löydätte listätietoa Kasvitieteellisen puutarhan nettisivuilta.
Lisätiedot ja varaukset opastetuille kierroksille puhelimitse +372 606 2666 tai sähköpostitse ekskursioon@botaanikaaed.ee. Kasvitieteelliselle puutarhalle pääse kätevästi Tallinnan keskustan Viru Keskukselta bussilla 34A ja 38. Kummallakin bussilla jäätte pois Kloostrimetsa-pysäkillä.
Lue lisää: Tallinnan Nähtävyydet
Kasvitieteellisen puutarhan sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän