Tallinnaan keikkamatkalle lähteminen on muuttunut vuosi vuodelta helpommaksi ja tarjonta monipuolisemmaksi, sillä nykyään Tallinnassa vierailee vuosittain useita maailmanluokan tähtiä ja kesälle osuu yleensä ainakin yksi megakonsertti. Viime vuosina isoista staroista Tallinnassa ovat vierailleet muun muassa Bon Jovi, Guns N’ Roses, sekä Rammstein sekä. Lippuja oikeastaan kaikkiin tapahtumiin voi ostaa virolaisen Piletilevin kautta, majoitus hoituu kätevästi Booking.comin varaussivustolta ja laivaliput saa hankittua vaikkapa Tallinkin tai Eckerö Linen nettisivuilta.

Keikkamatka Tallinnaan 5669

Isommat keikat järjestetään yleensä joko Tallinnan Laululavalla tai sitten Saku Suurhallissa. Laululava sijaitsee reilun 3 km päässä Tallinnan keskustasta, ja tuonne pääsee ytimestä kätevästi busseilla numero 1A, 8 ja 38. Saku Suurhallille taas kertyy matkaa keskustasta noin 7 km, ja bussilla numero 42 pääsee perille.

Keikkamatka Tallinnaan 1284

Monet Tallinnan megakonserteista ovat olleet Suomessakin vaikuttavan Live Nationin käsialaa, ja Laululavalla järjestetyn Bon Jovin keikan kanssa Live Nation teki yhteistyötä Tallinkin kanssa, mikä teki keikalle lähtemisestä suorastaan lasten leikkiä. Tallink myi keikalle paketteja, jotka sisälsivät laivaliput, hytin yöpymistä varten sekä tietenkin keikkaliput. Bon Jovin keikkaa varten Tallink järjesti Silja Euroopalla oikein erikoisristeilyn Tallinnaan. Perussetin lisäksi tähän sai sitten halutessaan varata myös kaikki ruokailut lounaasta, yöpalaan ja aamiaiseen.

Keikkamatka Tallinnaan 9185

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän