Unibet Arena on Viron suurin ja monipuolisin areena, joka sijaitsee Tallinnan Rocca Al Maren kaupunginosassa. Tämä monitoimihalli tarjoaa tilat laajalle skaalalle tapahtumia, kuten konsertteja, urheilukilpailuja, messuja ja muita suuria tapahtumia. Vuosittain tuhannet vierailijat nauttivat Unibet Arenan tarjoamista unohtumattomista kokemuksista, olipa kyseessä sitten kansainvälisen megatähden keikka, jännittävä urheilukilpailu tai kiinnostava messutapahtuma. Areenan modernit tilat, hyvä sijainti ja toimivat liikenneyhteydet tekevät siitä yhden Tallinnan suosituimmista tapahtumapaikoista. Aiemmin areena tunnettiin Saku Suurhallina.

Unibet Arena sijaitsee Rocca Al Maren kauppakeskuksen vieressä, ja lähettyviltä löytyvät myös Viron Ulkoilmamuseo sekä Tallinnan Eläintarha. Halli valmistui vuonna 2001 ja yli 20 vuoden ajan hallin pääsponsorina toimi virolainen olutbrändi Saku ja hallin nimi oli Saku Suurhall. Vuonna 2023 tämä yhteistyö tuli kuitenkin päätökseensä ja nykyään tämä noin 10 000 ihmistä vetävä halli tunnetaan nimellä Unibet Arena. Täällä pidetään iso osa Tallinnan isommista sisäkonserteista ja -tapahtumista, ja vuosien varrella hallissa on konsertoinut useita maailmantähtiä kuten mm. Iron Maiden, Bryan Adams, Slipknot, James Blunt ja Metallica, jonka lisäksi Unibet Arenalla on järjestetty esimerkiksi vuoden 2002 Eurovision Laulukilpailut sekä jokavuotinen Tallinn International Horse Show.

Alla Unibet Arenan katsomokartta, jonka löydätte myös hallin nettisivuilta. Paikan päälle pääsee kätevästi Viru Keskuksen takaa lähtevällä bussilla numero 42 tai Balti Jaamasta bussilla numero 43. Pois kyydistä kannattaa hypätä Haabersti pysäkillä. Takaisin päin lähtiessä ylitätte vain tien ja Haaberstin pysäkiltä pääsee takaisin niin Viru Keskukselle kuin myös Balti Jaamaan.

Unibet Arena katsomokartta

Unibet Arenan sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän