Ravintola Manna La Roosa sijaitsee Tallinnan keskustassa lähellä vanhankaupungin Viru-katua. Rakennuksessa toimi joskus aikoinaan apteekki, mutta Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen tämä kaunis puutalo seisoi tyhjillään yli kaksi vuosikymmentä. Talo valmistui 1800-luvun loppupuolella ja talon suunnitelleen arkkitehdin veli on muuten suunnitellut Tallinnan Kaarlin kirkon. Se nippelitiedosta ja sitten itse asiaan, eli mimmoinen paikka ravintola Manna La Roosa on.
Jos paikkaa pitäisi kuvailla muutamalla sanalla niin ne varmaankin olisivat erilainen ja kummallinen. Ravintolan sisätilat näyttävät hieman siltä kuin ne olisi joku LSDn vaikutuksen alaisena sisustanut, sillä paikasta tulee semmoinen “psykedeelinen sirkus”-fiilis. Jokaisesta nurkasta löytyy erilaisia värejä, kuvioita ja krääsää, mutta juuri nämä kummallisuudet tekevätkin Tallinnan Manna La Roosasta persoonallisen paikan. Lisäksi ravintolassa on kesäisin terassi, joka hieman mukailee paikan sisätilojen sisustusta.
Manna La Roosasta on vuosien varrella muodostunut melkeinpä kantapaikka. Tosin ensimmäisillä kerroilla paikan ruoka ei tehnyt kovinkaan kummoista vaikutusta, mutta Manna La Roosan drinkit ovat olleet alusta asti Tallinnan parhaimmistoa. Ajan kanssa myös ruoan taso on parantunut, joten nykyään täällä tulee käytyä niin drinksuilla kuin myös syömässä. Kuitenkin tämä menee enemmän lounaspaikka osastoon, joten se ei ihan yllä Tallinnan ravintolalistallemme. Sen sijaan saman talon yläkerrassa toimiva ravintola Tai Boh löytyy tältä listalta, ja lisätietoa tästä paikasta voitte halutessanne lukea täältä.
Viikonloppuiltaisin ravintola on tupaten täynnä, joten jos haluatte varmasti saada tuolta pöydän, niin suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen. Useamman kerran sitä on itsekin joutunut kääntymään ovelta ympäri, sillä Tallinnan Manna La Roosan suosio ei ole ainakaan tähän mennessä osoittanut minkäänlaisia laantumisen merkkejä.

Manna La Roosan drinkit eivät ole Tallinnan halvimmasta päästä, sillä drinkkien hinnat liikkuvat noin 10€ molemmin puolin, mutta toisaalta laadusta joutuu aina maksamaan. Drinkeissä on käytetty kunnollisia raaka-aineita ja jos esimerkiksi tilaatte vadelmia sisältävän drinkin, niin siinä oikeasti on vattuja eikä mitään hötöä. Jos päätätte myös syödä täällä, niin tässä hieman tietoa annosten hinnoista: alkuruoat maksavat 6-16€, pääruoat 7-22€ ja jälkiruoat 5-6€.

VARAA PÖYTÄ

Manna La Roosan aukioloajat:
Ma-Ti 12.00-00.00
Ke-To 12.00-01.00
Pe-La 12.00-03.00
Su 12.00-22.00
Lisätietoa voitte katsoa ravintolan nettisivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Ravintola Manna La Roosa merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän