Manna La Roosa on sulkenut ovensa vanhassa sijainnissa. Täysin uusi Manna La Roosa avaa ovensa kesäkuussa 2024.

Manna La Roosa sijaitsee Tallinnan keskustassa lähellä vanhankaupungin Viru-katua. Rakennuksessa toimi joskus aikoinaan apteekki, mutta Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen tämä kaunis puutalo seisoi tyhjillään yli kaksi vuosikymmentä. Talo valmistui 1800-luvun loppupuolella, ja pienenä nippelitietona voi tähän väliin kertoa, että talon suunnitelleen arkkitehdin veli on suunnitellut Tallinnan Kaarlin kirkon. Mutta se siitä ja nyt itse asiaan, eli siihen millainen paikka ravintola Manna La Roosa on.
Jos Manna La Roosaa pitäisi kuvailla muutamalla sanalla niin ne varmaankin olisivat erilainen ja kummallinen. Ravintolan sisätilat näyttävät hieman siltä kuin ne olisi joku LSD:n vaikutuksen alaisena sisustanut, sillä paikasta tulee semmoinen “psykedeelinen sirkus”-fiilis. Jokaisesta nurkasta löytyy erilaisia värejä, kuvioita ja krääsää, mutta juuri nämä kummallisuudet tekevätkin Tallinnan Manna La Roosasta persoonallisen paikan. Lisäksi ravintolassa on kesäisin terassi, joka hieman mukailee sisätilojen sisustusta.
Manna La Roosasta on vuosien varrella muodostunut yksi meidän kantapaikoista. Tosin ensimmäisillä kerroilla sen ruoka ei tehnyt kovinkaan kummoista vaikutusta, mutta Manna La Roosan drinkit ovat olleet alusta asti Tallinnan parhaimmistoa. Ajan kanssa myös ruoan taso on parantunut, joten nykyään täällä tulee käytyä niin drinksuilla kuin myös syömässä. Tämä kuitenkin menee enemmän lounaspaikka osastoon, joten se ei ihan yllä Tallinnan ravintolalistallemme. Sen sijaan saman talon yläkerrassa toimiva ravintola Tai Boh löytyy tältä listalta, ja lisätietoa tästä paikasta voitte halutessanne katsoa täältä.
Viikonloppuiltaisin ravintola on tupaten täynnä, joten jos haluatte varmasti saada pöydän täältä, niin suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen. Useamman kerran sitä on itsekin joutunut kääntymään ovelta ympäri, sillä Tallinnan Manna La Roosan suosio ei ole ainakaan tähän mennessä osoittanut minkäänlaisia laantumisen merkkejä.

Manna La Roosan drinkit eivät ole Tallinnan halvimmasta päästä, sillä drinkkien hinnat liikkuvat noin 10€ molemmin puolin, mutta toisaalta laadusta joutuu aina maksamaan. Drinkeissä on käytetty kunnollisia raaka-aineita ja jos esimerkiksi tilaatte vadelmia sisältävän drinkin, niin siinä oikeasti on vattuja eikä mitään hötöä. Jos päätätte myös syödä täällä, niin tässä hieman tietoa annosten hinnoista: alkuruoat maksavat 6-16€, pääruoat 7-22€ ja jälkiruoat 5-6€.

Varaa Pöytä
– TableOnline 🇫🇮 

Manna La Roosan aukioloajat:
Ma-Ti 12.00-00.00
Ke-To 12.00-01.00
Pe-La 12.00-03.00
Su 12.00-22.00
Lisätietoa voitte katsoa ravintolan nettisivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Ravintola Manna La Roosan sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän