Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn on Park Inn by Radisson ketjun pyörittämä kylpylähotelli, joka sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin Toompean puoleisella sivustalla, lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin päärautatieasemasta. Tämä hotelli oli entuudestaan tuttu paikka, sillä muutama vuosi sitten meillä oli jäsenkortit hotellin kuntosalille sekä kylpyläostastolle. Niistä meillä ei olekaan muuta kuin hyvää sanottavaa, mutta hotellin standard-tason huone ei tehnyt meihin ihan yhtä positiivista vaikutusta. Huoneen sisutus oli yllättävän askeettinen ja ei loppujen lopuksi varustelultaan ihan kamalasti eronnut vähän matkan päässä sijaitsevasta Go Hotel Shnellistä, joka on selvästi edullisemman hintaluokan hotelli. Maisemat rajoittuivat vieressä sijaitsevan asuinrakennuksen seinään, joten huone ei tarjonnut Tallinnan parhaita näköaloja. Hotellihuone oli perussiisti, mutta hotellihuone mikä hotellihuone. Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinnin aamiainen oli sekin hyvin peruskauraa, joten siitä ei siitä sen enempää. Hotellin tiloissa toimii myös kahvila sekä ravintola, joista ensin mainittu on osoittautunut ihan kelpo paikaksi. Ravintolan suhteen täytyy todeta, että Tallinnan keskusta-alueelta ja vanhastakaupungista löytyy paremmalla hinta-laatusuhteella varustettuja paikkoja. Vinkkejä voitte katsoa meidän ravintolasuosituksistamme.

Kylpylähotelli Tallinna 9912

Parasta Meriton Conference & Spa hotellissa on ehdottomasti sen kylpyläosasto, joka kestää hyvin vertailun muiden Tallinnan keskusta-alueen kylpylähotellien kanssa. Miinuksena tosin on pakko mainita, että ainakaan standard-tason huoneista ei löydy kylpytakkeja ja tohveleita, vaan nämä pitää käydä vuokraamassa erikseen. Useimmissa kylpylähotelleissa nämä kuitenkin kuuluvat hintaan. Myös hotellin sijainti on hieman sivussa kaikesta, sillä matkaa Tallinnan ydinkeskustaan kertyy noin puolitoista kilometriä. Kesällä Tallinnan vanhankaupungin läpi kulkeminen on mukavaa puuhaa, mutta talvipakkasilla sitä saattaa haluta hieman lähemmäksi ydintä.

Toisaalta autolla matka keskustaan on reilut kaksi ja puoli kilometriä ja taksilla hintaa tuolle reitille kertyy noin 3-5€/suunta. Meillä ei varsinaisesti ole mitään pahaa sanottavaa tästä hotellista, mutta ei siitä tämän visiitin perusteella muodostunut yhtä meidän suosikkihotelleistakaan, joten melko neutraalille alueelle Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn laskeutuu. Tiedämme kuitenkin ihmisiä jotka tästä paikasta tykkäävät, joten jos Tallinnan reissulla haluatte päästä polskimaan Meriton Conference & Span altaisiin, niin varauksen voitte tehdä tästä:

Varaa Huone
– Booking.com

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotellin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän