Tallinnan rautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva Go Hotel Shnelli on oiva vaihtoehto niille matkailijoille, jotka eivät halua laittaa hirveästi rahaa yöpymiseen. Budjettihotelli kategoriaan menevä Shnelli ei tarjoa tervetuliaskoreja, Tallinnan upeimpia maisemia tai kylpyläosastoa, mutta toisaalta sieltä löytyy kaikki välttämättömyydet mitä ihminen tarvitsee. Yksinkertaiset ja ehkä hieman askeettisetkin huoneet ovat siistejä, lakanat ja pyyhkeet puhtaita ja suihkusta tulee lämmintä vettä.

Meidän huoneemme sijaitsi rakennuksen rautatieaseman puoleisessa osassa, josta oli suora näkymä ratapihalle. Olisikin voinut olettaa, että ohi kulkevien junien ja laitureilla seisovien ihmisten äänet olisivat kuuluneet huoneeseen. Näin ei kuitenkaan ollut, sillä vaikka Go Hotel Shnellissä onkin muuten käytetty edullisempia materiaaleja, niin ikkunoiden laatuun on selvästi panostettu.

Go Hotel Shnelli Tallinna (2)

Mikä hotellin lähialueeseen tulee, niin on pakko todeta, ettei Balti Jaama varsinkaan ilta-aikaan ole niitä Tallinnan viihtyisimpiä paikkoja. Sen läpi on kuitenkin tullut vuosin varrella kuljettua niin monta kertaa, että me emme ainakaan sitä pidä mitenkään erityisen vaarallisena alueena. Hotelli on kuitenkin selvästi halunnut varmistaa vieraiden viihtyvyyden, sillä hotellin ylempiin kerroksiin vievät hissit toimivat ainoastaan huonekorteilla ja illalla käytävillä kiertää vartiointiliikkeen työntekijä. Go Hotel Shnellin sijainti on itse asiassa melko hyvä, sillä vaikka Tallinnan keskusta on hieman kaukana, niin esimerkiksi Balti Jaama Turg, Telliskivi katu, Kalamajan alue sekä vanhakaupunki ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Huoneen hintaan kuului myös aamiainen, joka jo itsessään oli positiivinen yllätys, sillä sen verran edulliseen hintaan huone irtosi. Aamiainen oli peruskauraa, joten ei siitä sen enempää. Mikäli yöpyminen tässä hotellissa kiinnostaa, niin varauksen voitte tehdä tästä:

Varaa Huone

Go Hotel Shnelli merkittynä Tallinnan karttaan:

5 KOMMENTIT

  1. Erinomainen hotelli, jos olet liikkeellä autolla ja tarkoituksesi on kuluttaa päivät Tallinnaan tutustuen. Autopaikka sisältyy huoneen hintaan. Sijainti on erinomainen: uusi tori vieressä ja vanha kaupunki sekä Telliskiven alue 5 min kävelyetäisyydellä. Huoneiden hinta on hyvin edullinen, kun muistat varata huoneen riittävän ajoissa. Hyvä huonevaihtoehto (vaikka hieman kalliinpi) on perhehuone, joka on hyvin tilava, varustettu pienellä keittonurkkauksella ja jossa on ihan ok kylppäri. Näkymä perhehuoneista on uudelle torille ja samalla käytävällä on day spa sekä alakerrassa elintarvikemyymälä. Paras sijainti myös, jos olet ajatellut matkailla unalla tai bussilla muualle Viroon. Monet urheiluseurat käyttävät tätä hotellia, joten urheilutapahtumien yhteydessä hotellissa on täyttä ja hinnat korkealla. WiFi ok ja aamiainen perusmeininkiä. Hotellin ravintola Peron ihan hinta-annoskoko-ok, vaikka menee suht aikaisin kiinni.

  2. En kyllä enää koskaan astu hotelliin.. keskellä paska aluetta, ruokaa ei illalla saa kun tunnin viiveellä.. hintakaan oikeastaan mikään edullinen ole..

    • Ikävä kuulla, että teillä on huonoja kokemuksia tästä paikasta. Meidän mielestä tämä on ollut ihan hyvä perushotelli ja ei aluekaan nyt mitenkään niin huono ole, vaikka toki hotelli sijaitseekin rautatieasemalla.

  3. Kiinnostaisi kokeilla tätä hotellia, mutta ei tuo halvalta vaikuta. Kokeilin varata kahta yötä viikonloppuna maaliskuussa (2018), ja hotellin omilla sivuilla hinnaksi tuli yli 300€ ja booking.comissa 238€. Viru hotellissa selviää noin 180€.

    • Moikka Tommi,

      yleensä Go Hotel Shnelli on ollut edullinen, mutta nuo hinnat kyllä kuulostavat melko poskettomilta. Sanotaanko niin, että ei missään nimessä ole tuommoisten hintojen arvoinen paikka. 😛

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän