Go Hotel Shnelli sijaitsee Tallinnan rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, lyhyen kävelymatkan päässä niin vanhastakaupungista kuin myös trendikkäästä Telliskiven alueesta ja Balti Jaaman torista. Vieressä olevan juna-aseman ansiosta liikkuminen myös muualle Tallinnaan sujuu näppärästi, sillä esimerkiksi Ülemisten kauppakeskus on noin 10 minuutin junamatkan päässä.

Shnelli on hintatasonsa puolesta enemmän budjettihotelli, mutta se tarjoaa erittäin hyvän hinta-laatusuhteen. Majoituksen hintaan sisältyy yksinkertaisen siistien hotellihuoneiden lisäksi passeli aamiainen sekä ilmainen pysäköinti. Olemme itse yöpyneet hotellissa pariin eri otteeseen, ensimmäisellä kerralla kahden hengen huoneessa ja toisella kerralla juna-aseman yläkertaan rakennetussa perhehuoneessa.

Molemmilla kerroilla huoneemme ovat sijainneet Tallinnan rautatieaseman puolella ja niistä on ollut suora näkymä ratapihalle. Erityisesti perhehuoneessa tuli mietittyä sitä, että tämä tarjoaisi varmasti jännittävän kokemuksen kaikille junista innostuneille lapsille. Jos muuten tässä kohtaa mietitte, että kuuluvatko ohi kulkevien junien, ratapihan kuulutusten ja laiturilla seisovien ihmisten äänet huoneisiin, niin vastaus on ei. Ikkunoiden laatuun on selvästi panostettu, ja hyvä näin, sillä ainakin meille oma rauha on yksi hotellihuoneen tärkeimmistä asioista.

Molemmista visiiteistä tähän hotelliin on jäänyt meille positiivinen yleisvaikutelma, ja meidän kirjoissa Go Hotel Shnelli onkin yksi Tallinnan parhaista edullisemman hintaluokan hotelleista. Tänne varmaan siis tulee lähdettyä kolmannenkin kerran. 🙂 Loppuun vielä tämmöinen “pro tip”: Go Hotel Shnellistä on sisäkautta avainkortilla suora pääsy rautatieaseman rakennukseen, jossa sijaitsee Selver ruokakauppa. Eli kauppareissun voi säällä kuin säällä hoitaa kuivana. 🙂 Lisätietoa hotellista voitte katsoa sen nettisivuilta ja halutessanne voitte tehdä varauksen suoraan tästä:

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Go Hotel Shnellin sijainti Tallinnan kartalla:

1 KOMMENTTI

  1. Erinomainen hotelli, jos olet liikkeellä autolla ja tarkoituksesi on kuluttaa päivät Tallinnaan tutustuen. Autopaikka sisältyy huoneen hintaan. Sijainti on erinomainen: uusi tori vieressä ja vanha kaupunki sekä Telliskiven alue 5 min kävelyetäisyydellä. Huoneiden hinta on hyvin edullinen, kun muistat varata huoneen riittävän ajoissa. Hyvä huonevaihtoehto (vaikka hieman kalliinpi) on perhehuone, joka on hyvin tilava, varustettu pienellä keittonurkkauksella ja jossa on ihan ok kylppäri. Näkymä perhehuoneista on uudelle torille ja samalla käytävällä on day spa sekä alakerrassa elintarvikemyymälä. Paras sijainti myös, jos olet ajatellut matkailla unalla tai bussilla muualle Viroon. Monet urheiluseurat käyttävät tätä hotellia, joten urheilutapahtumien yhteydessä hotellissa on täyttä ja hinnat korkealla. WiFi ok ja aamiainen perusmeininkiä. Hotellin ravintola Peron ihan hinta-annoskoko-ok, vaikka menee suht aikaisin kiinni.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän