Tallinnan vanhastakaupungista löytyvä Pierre Chocolaterie sijaitsee Mestaripihalla, joka on varmasti Katariinankujan ohella yksi Tallinnan kauneimmista paikoista. Jo pelkkä kahvila on hyvä syy poiketa sisäpihalle, sillä Pierrestä saa hyvää rommirusinakaakaota, käsintehtyä suklaata sekä leivoksia. Kahvila on myös siinä mielessä erikoinen, että paikassa on aivan oma tunnelmansa niin kesällä kuin myös talvella: kesällä pihan täyttää puheen sorina sekä Pierre Chocolaterien keittiöstä kantautuvat tuoksut, kun taas talvella vetäydytään kahvilan persoonallisiin sisätiloihin nautiskelemaan rommirusinakaakaota ja katselemaan ulkona vallitsevaa kylmyyttä. Eli milloin ikinä olettekaan tulossa Tallinnaan, niin poiketkaa nautiskelemassa Mestaripihan kauneudesta sekä Pierre Chocolaterien herkuista. Lisäinfoa voitte käydä lukemassa Pierren nettisivuilta.
Pierre Chocolaterien aukioloajat:
Ma-Su 08.00-23.00
Lue lisää: Tallinnan Nähtävyydet
Mestaripihan sijainti Tallinnan kartalla:

8 KOMMENTIT

  1. Hintataso ok, en ole ikinä ollut kahvilassa missä on liian kallista. En kyllä muista mitä erkoiskahvit tuossa maksaa. Tilaus tehdään tiskillä ja tarjoilevat pöytiin. Nuorta mukavaa henkilökuntaa.

  2. Tuttu kahvila vuosien varrelta. Miellyttävä ilmapiiri eli vanhat huonekalut luovat oman tunnelmansa. Kahvilalla on aina oma pieni pisteensä Helsingissä Martin markkinoilla. Siinä tulee käytyä myös. Helsingissä saa myös pannukahvia, sitä tulee otettua.

  3. Kävimme 7 hengen seurueena 2.8.2017. Latte ja suklaakakku olivat taivaallisen makuisia. me kaikki olimme ihastuneita kahveihimme (tavallisia ja erikoiskahveja). teenjuojat samoin ja erilaiset kakkumme saivat huudahtelemaan herkullisuudellaan. Loistava ja viihtyisä miljöö, jotenkin seisahtunut aika. Suloiset nuoret henkilökuntana, ripeinä ja kohteliaina. Ruuhka oli ainoa minimiinus, mutta sekin sopi paikkaan ja kiireettömään matkapäivään. Kahvi- ja kakkuhetkemme nautintoon jono ym ei paljoa vaikuttanut. Hintataso keskimääräistä Tallinnan tasoa vähän korkeampi, muttei silti mieletön.

  4. Rommirusinakaakao oli hieman liian chilistä minun mielestä. Samoin paikka oli ahdas vaikka kävimme siellä huhtikuun alussa ennen turistisesonkia.

  5. Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa. Tallinnan reissu ei ole reissu eikä mikään jos ei pääse käymämän suklaakahvilassa 🙂

    Hintataso tosiaan on varmasti hieman korkeampi kuin muissa Tallinnan kahviloissa, mutta ilmapiiri on todella kokemisen arvoinen (eikä siellä kuitenkaan niin kallista ole kuin Suomessa vastaavassa paikassa olisi). Suklaakavilassa on ihana istahtaa kesällä pihalle ja talvella parasta vanhassa kaupungissa kiertelyn lomassa on mennä kahvilaan sisälle istahtamaan kynttilävaloon ja lämmittelemaa käsintendyn suklaakonvehdin ja Hot Chocolate juoman parissa!

  6. Sanotaanko, että hinta-laatusuhde on kohdallaan. 🙂 Muistaakseni chili-rommirusina kaakao on noin 4€, mutta on se kyllä kanssa aivan meielettömän hyvä! Käsintehdyt konvehdit jotain parin euron kieppeillä ja pullat noin euron tai vähän yli. Suosittelen kyllä lämpimästi tuota paikkaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän