My City Hotel sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa, ja on jo useampana vuotena löytynyt muun muassa Tripadvisorin Tallinnan parhaat hotellit-listalta, joten emme selvästikään ole ainoat tähän hotelliin tykästyneet. 🙂 My City Hotel on osoittautunut toimivaksi kaupunkihotelliksi, johon on aina mukava palata takaisin. Siistit ja viihtyisät huoneet tarjoavat paljon miellyttäviä yksityiskohtia, kahvin- ja teenkeittovälineet sekä pienen tervetuliaispaketin, joka sisältää vesipullon sekä tuoreita marjoja ja hedelmiä.

Kylpyhuoneen puolelta taas löytyy hiusten- ja ihonhoitotuotteita, ompelusettiä sekä kylpyankka. Kaikissa Tallinnan My City Hotellin huoneissa ei kuitenkaan ole kylpyammetta, joten jos haluatte päästä kellumaan ankan kanssa, niin kannattaa jo varausvaiheessa pyytää ammeella varustettu huone. Ainakin meistä on ollut välillä mukava päättää pitkä päivä rentouttavaan kylpyyn, ja sen jälkeen kääriytyä huoneen varustukseen kuuluviin kylpytakkeihin ja tossuihin. Mikäli tuohon ankkaan muuten sattuu kovastikin kiintymään, niin sen saa mukaansa muutaman euron korvausta vastaan. 😀

My City Hotel Tallinna (1)
‘Kwaak kwaak! Vie minut kotiin.’

My City Hotellin sängyt ovat mukavat ja ilmastoidut huoneet tarjoavat muutenkin hyvät puitteet kunnon yöunille. On pakko sanoa, että ensimmäisellä visiitillä tähän hotelliin olimme hieman skeptisiä juuri yörauhan suhteen, sillä se sijaitsee vain kivenheiton päässä Club Hollywoodista, joka on yksi Tallinnan suosituimmista klubeista. Onneksi tässä hotellissa on investoitu kunnollisiin ikkunoihin, sillä joskus olemme myös yöpyneet hotelleissa, joihin kadulta kuuluvat äänet ovat kantautuneet selvästi. Myös hotellin yleiset tilat jättävät hyvän ja arvokkaan vaikutelman, jonka lisäksi palvelu on aina ollut ystävällistä.

Hotellin aamiainen tarjoillaan alakerran Ravintola MIX:ssä. Hotellin aamiaisesta voi sanoa sen verran, että kyseessä on keskivertoaamiaista parempi kattaus, vaikkei se mitään suuria yllätyksiä tarjoakaan. Yhteenvetona Tallinnan My City Hotellista voisi sanoa, että se tarjoaa arjen keskelle mukavaa pientä luksusta kohtuuhinnalla.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
My City Hotellin sijainti Tallinnan kartalla:

1 KOMMENTTI

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän