Nordic Hotel Forum sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa vanhankaupungin, Rotermannin Korttelin ja Viru Keskuksen välittömässä läheisyydessä. Forum on siisti ja moderni neljän tähden hotelli, joka näyttää kelpaavan tavallisten tallaajien lisäksi myös maailmantähdille, sillä esimerkiksi amerikkalaisbändi Imagine Dragons yöpyi hotellissa alkuvuonna 2016. Hotellin huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja tilavia, isoista ikkunoista aukeaa näkymät Tallinnan keskustaan tai vanhaankaupunkiin ja hinnatkaan eivät ole sieltä kaupungin kalleimmasta päästä. Kuvissa näkyvä huone on Double Deluxe-tason huone, joka on tavallista huonetta tilavampi, jonka lisäksi sieltä löytyy myös erillinen suihku ja kylpyamme. Pienenä miinuksena täytyy mainita huoneesta löytyvä kahvikone, johon sai ilmaiseksi vain pari hassua kapselia ja lisäkapseleista joutui maksamaan. Tuli sitten juotua kahvit muualla.

Nordic Hotel Forum Tallinna 1021

Hotellin paras asia löytyy rakennuksen ylimmästä kerroksesta, jossa sijaitsee hotellin allasosasto. Tallinnasta ei löydy kovin montaa paikkaa missä kaupungin sykettä voi ihailla kattojen tasolta samalla porealtaan lämpimästä vedestä nautiskellen, mutta Nordic Hotel Forumissa tämä onnistuu. Allasosastolta löytyy porealtaan lisäksi muutama allas sekä pari saunaa, joten mistään varsinaisesta kylpylästä ei ole kysymys, mutta kyllä tuolla kannattaa käydä ainakin pulahtamassa. 🙂

Nordic Hotel Forum Tallinna 1024

Hotellin aamiainen oli hyvää keskitasoa ja palvelukin oli enimmäkseen ystävällistä. Nordic Hotel Forumista löytyy myös ravintola, mutta uskaltaisimme väittää että Ravintolasuosituksistamme löytyy varmasti parempia paikkoja. 😉 Lisäksi  hotellin tiloissa toimii kauneushoitola Sinisen Salongin toinen toimipiste ja saman yrityksen day spa löytyy vieressä sijaitsevasta Postimaja Keskuksesta. Kävimme hiljattain tutustumassa tuohon day spahan, joka tarjosi kaikin puolin mukavan ja rentouttavan kokemuksen. Aihetta käsittelevän tekstimme löydätte täältäNordic Hotel Forum Tallinna 1070

Nordic Hotel Forum jätti hyvän kokokonaisvaikutelman ja tämä on yksi niistä hotelleista johon tulee todennäköisesti varattua huone toisenkin kerran. Hotelli tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen ja Tallinnan ydinkeskustan ostoskeskukset sekä vanhankaupungin nähtävyydet ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Huonevarauksen voitte tehdä tästä:

Varaa Huone

Nordic Hotel Forum merkittynä Tallinnan karttaan:

2 KOMMENTIT

  1. Hyvä aamupala .Hotelli keskeisellä paikalla. Huoneiden patjat ovat heikkokuntoiset ,SIITÄ PITKÄ MIINUS !!!!!!

  2. Nordic Hotel Forum on hyväksi havaittu täälläkin! Se on hyvällä paikalla ja oikein kivat perustason huoneet. Tykkään todella allasosastosta ja aamiainenkin oli mielestäni oikein kattava. Sinine Salong on vielä lisäksi plussaa. Jos haluan kiva hotellikokemuksen varmasti, valitsen tämän. Jos taas jotain spessua, niin Telegraaf tai Swissotel.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän