Nordic Hotel Forum sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa vanhankaupungin, Rotermannin Korttelin ja Viru Keskuksen välittömässä läheisyydessä. Muutama vuosi sitten hotellin huoneet remontoitiin lattiasta kattoon, ja värikkäästä värimaailmasta siirryttiin hillitympään skandinaavistyyliseen väripalettiin. Uudistetut huoneet ovat tyylikkäitä kokonaisuuksia, mutta eivät enää samalla tavalla persoonallisia kuin aiemmin, vaan noudattavat pitkälti tyypillisen modernin hotellihuoneen sisustustyyliä. Huoneet ovat kuitenkin toimivia kokonaisuuksia, joissa on mukavat sängyt ja kehuja ansaitsee ehdottomasti myös huoneemme kylppäristä löytynyt tilava kylpyamme.

Lisäksi tänne on pienillä fiksuilla lisäyksillä onnistuttu tuomaan lisämukavuutta. Onhan se kiva kun huoneeseen saapuessa pöydällä odottaa muutama pullollinen vettä ja kaapista löytyy kaksi viileää mehupulloa, jonka lisäksi Lavazzan-kahvikone ja Elemis-brändin laadukkaat hiusten- ja ihonhoitotuotteet ovat vieraiden käytössä. Huoneiden isoista ikkunoista aukeavat näkymät Tallinnan keskustaan tai vanhaankaupunkiin, ja hinnatkin ovat ihan järkevällä tasolla. Nordic Hotel Forum kuuluukin huoneidensa puolesta edelleen Tallinnan hyvien neljän tähden hotellien joukkoon. On kuitenkin pakko todeta, että Nordic Hotel Forumista ei enää löydy mitään kovin erilaista ja persoonallista, vaan se on nykyään enemmänkin yksi muiden hyvien hotellien joukossa. Hotelli oli kuitenkin pitkään yksi meidän suosikkihotelleistamme Tallinnassa, sillä täällä oli muun muassa muista paikoista eroavaa sisustamista, moneen kertaan palkittu ravintola Monaco, suomalaisten suosiman kauneushoitola Sinisen Salongin toimipiste sekä katolla sijaitsevia mehiläispesiä, joiden hunajaa oli tarjolla hotellin aamiaisella. 

Hotelli onnistuu edelleen kuitenkin erottumaan edukseen sen ylimmässä kerroksessa sijaitsevalla pienellä sauna- ja allasosastolla, joka on oikeastaan Tallinnan keskusta-alueen ainoa paikka, missä voi katsella kaupungin sykettä kattojen tasolta, samalla porealtaan lämpimästä vedestä nautiskellen. Allasosastolta löytyy porealtaan lisäksi muutama allas sekä pari saunaa, ja täällä saa kyllä mukavasti kulumaan tunnin tai pari, mutta mistään varsinaisesta kylpylästä ei kuitenkaan ole kyse. Samassa kerroksessa on myös pieni kuntosali, jossa voi halutessaan käydä tekemässä ihan kunnon treenin.

Lisäksi Nordic Hotel Forum tarjoaa hyvän ja monipuolisen aamiaisen, joka tarjoillaan alakerrassa sijaitsevan Restoran Nomelin tiloissa. Alakerrasta löytyy myös Noho ravintola ja baari.

Hotelli on vuosien varrella tullut tunnetuksi myös siitä, että se on ollut mukana monenlaisissa kulttuuri- ja taidetapahtumissa, joista varmaan parhaiten jäänyt mieleen monivuotinen kumppanuus joka syksy järjestettävän PÖFF-elokuvafestivaalin kanssa. Nordic Hotel Forum on ollut festivaalien virallinen hotelli jo yli 15 vuoden ajan, ja sen edustalla seisoo ulvovaa sutta esittävä taideteos, jolla varmaan viitataan PÖFFin logossa esiintyvään suteen. Jos seuraavalla Tallinnan reissulla haluatte yöpyä tässä keskusta-alueen hotellissa, niin varauksen voitte tehdä suoraan tästä:

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Nordic Hotel Forumin sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

  1. Hyvä aamupala .Hotelli keskeisellä paikalla. Huoneiden patjat ovat heikkokuntoiset ,SIITÄ PITKÄ MIINUS !!!!!!

  2. Nordic Hotel Forum on hyväksi havaittu täälläkin! Se on hyvällä paikalla ja oikein kivat perustason huoneet. Tykkään todella allasosastosta ja aamiainenkin oli mielestäni oikein kattava. Sinine Salong on vielä lisäksi plussaa. Jos haluan kiva hotellikokemuksen varmasti, valitsen tämän. Jos taas jotain spessua, niin Telegraaf tai Swissotel.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän