Nordic Hotel Forum sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa vanhankaupungin, Rotermannin Korttelin ja Viru Keskuksen välittömässä läheisyydessä. Se on siisti ja moderni neljän tähden hotelli, jonka huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja tilavia, isoista ikkunoista aukeaa näkymät Tallinnan keskustaan tai vanhaankaupunkiin, ja hinnatkaan eivät ole sieltä kaupungin kalleimmasta päästä. Kuvissa näkyvä huone on Double Deluxe-tason huone, joka on tavallista huonetta tilavampi ja sieltä löytyy myös erillinen suihku sekä kylpyamme. Nordic Hotel Forumissa olemme yöpyneet nyt pariin otteeseen ja näiden visiittien perusteella se on noussut yhdeksi suosikkihotelleistamme Tallinnassa.

Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsee pieni allasosasto, joka on oikeastaan Tallinnan keskusta-alueen ainoa paikka, jossa voi katsella kaupungin sykettä kattojen tasolta samalla porealtaan lämpimästä vedestä nautiskellen. Allasosastolta löytyy porealtaan lisäksi muutama allas sekä pari saunaa, joten mistään varsinaisesta kylpylästä ei kuitenkaan ole kyse. Samassa kerroksessa on myös pieni kuntosali, jossa voi halutessaan käydä vähän treenailemassa.

Nordic Hotel Forum tarjoaa myös kelpo aamiaisen, joka tarjoillaan alakerrassa sijaitsevan maineikkaan Monaco ravintolan tiloissa. Hauskana yksityiskohtana aamiaiselta täytyy maininta tarjolla oleva hunaja, joka on kotitekoista, sillä sitä saadaan hotellin katolla sijaitsevista mehiläispesistä. Meillä kävi sen verran hyvä tuuri, että saatiin sovittua visiitti katolle, josta totta tosiaan löytyi kuusi kappaletta oranssinvärisiä mehiläispesiä, joissa asustaa yhteensä yli 360 000 mehiläistä. Kyseessä on Tallinnan ensimmäinen hotelli, joka on lähtenyt mukaan urbaaniin mehiläishoitoon. Apua Nordic Hotel Forum on saanut Tallinnan Mehiläishoitajien Yhdistykseltä. Eli kun menette aamiaiselle, niin muistakaa maistaa hunajaa. 😉

Hotelli on vuosien varrella tullut tunnetuksi myös siitä, että se on ollut mukana monenlaisissa kulttuuri- ja taidetapahtumissa, joista ainakin meille on parhaiten jäänyt mieleen monivuotinen kumppanuus joka syksy järjestettävän PÖFF-elokuvafestivaalin kanssa. Nordic Hotel Forum on ollut festivaalien virallinen hotelli ja nykyään sen edustalla seisoo myös tyylikäs ulvovaa sutta esittävä teos, jolla varmaan myös ainakin osittain viitataan PÖFFin logossa esiintyvään suteen.

Kaikkia kauneudenhoitopalveluista kiinnostuneita ilahduttaa varmasti tietoa siitä, että Nordic Hotel Forumin tiloissa toimii kauneushoitola Sinisen Salongin toinen toimipiste ja saman yrityksen day spa löytyy vieressä sijaitsevasta Postimaja Keskuksesta. Annamme Siniselle Salongille vahvan suosituksen, sillä tästä on viime vuosina muodostunut meidän kantapaikkamme. Kokemuksistamme tämän kauneushoitolan ja day span suhteen voitte lukea täältä. Jos seuraavalla Tallinnan reissulla haluatte yöpyä tässä keskusta-alueen laadukkaassa hotellissa, niin varauksen voitte tehdä suoraan tästä:

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Nordic Hotel Forumin sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

  1. Hyvä aamupala .Hotelli keskeisellä paikalla. Huoneiden patjat ovat heikkokuntoiset ,SIITÄ PITKÄ MIINUS !!!!!!

  2. Nordic Hotel Forum on hyväksi havaittu täälläkin! Se on hyvällä paikalla ja oikein kivat perustason huoneet. Tykkään todella allasosastosta ja aamiainenkin oli mielestäni oikein kattava. Sinine Salong on vielä lisäksi plussaa. Jos haluan kiva hotellikokemuksen varmasti, valitsen tämän. Jos taas jotain spessua, niin Telegraaf tai Swissotel.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän