Ensivaikutelma viikonlopuksi käyttöön saamastamme OldHouse Apartmentsin saunallisesta kaksiosta oli hyvä, sillä niin asunnossa kuin myös koko rakennuksessa on onnistuttu yhdistämään moderni sisustus keskiaikaisella tunnelmalla. Huoneessa on valtavat kattohirret ja seinätkin ovat pikkasen vinossa, ja nämä ovat juuri niitä asioita jotka luovat sen tunnelman. Ainoa miinus asunnossa oli kylpyhuoneen ja saunan valot, jotka temppuilivat koko viikonlopun, mutta sanoimme niistä lähtiessä vastaanottoon, joten eiköhän nekin ole jo korjattu. Saimme asunnon numero 3 (2 krs., ei ylin) ja ainakin sinne kantautui käytävältä ja naapurihuoneista ääniä, joten jos olette herkkäunista tyyppiä niin tämä kannattaa ottaa huomioon.

OldHouse Apartments Tallinna (16)

OldHouse Apartments osoittautui kaikin puolin toimivaksi vaihtoehdoksi hotellille, sillä tuon meidän käyttämämme asunnon vuorokausihinta lähtee 79 eurosta. Ainakin me arvostamme sitä mahdollisuutta, että huoneessa voi oikeasti tarpeen vaatiessa kokata ja myös oma sauna on mukava lisä. OldHouselta löytyy myös suurempia asuntoja sekä kämppiä, joissa on saunan lisäksi parveke ja/tai takka. Lisäksi Rataskaevun asunnot sijaitsevat keskeisellä paikalla kivenheiton päässä Tallinnan vanhankaupungin Raatihuoneentorilta, Nigulisten kirkolta ja Toompean mäeltä. Ai niin, ja rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan asuntoon numero 6 liittyy kummitustarina, josta voitte lukea lisää aihetta käsittelevästä tekstistämme. Ainakaan me emme tuolla tosin nähneet mitään kummituksia tai kuulleet ääniä, joten uskallamme suositella paikkaa myös hieman heikkohermoisemmille. 😉 Alakerrasta muuten löytyy tunnettu Ravintola Rataskaevu 16, josta voitte lukea lisää täältä.

Loppuun on vielä pakko sanoa sen verran, että jos kapeiden rappusten kiipeäminen on iän tai jonkin muun syyn takia vaikeaa, niin kannattaa siitä mainita varauksen yhteydessä, sillä rappuset asuntoihin olivat oikein kunnon vanhat kapeat puurappuset. Huonevarauksen voitte tehdä tästä:

Varaa Huone

OldHouse Apartments merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän