Aivan Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva 90 metriä korkea Radisson Blu Sky Hotel Tallinn on yksi kaupungin korkeimmista rakennuksista, ja myös tasokas ja viihtyisä hotelli. Paikan kovin vetonaula on ehdottomasti hotellin 24. kerroksessa sijaitseva Lounge 24, josta aukeaa upeat näkymät Tallinnan keskusta-alueen ja vanhankaupungin suuntaan. Lisää Lounge 24:sta voitte lukea sitä käsittelevästä tekstistämme. Myös monista Radisson Blu Sky Hotellin huoneista aukeaa näkymät vanhaankaupunkiin, joten jos hyvät näkymät kiinnostavat, niin jo varausvaiheessa kannattaa tämän suhteen esittää toivomus. Olemme yöpyneet nyt kaksi kertaa Blu Sky hotellissa ja ensimmäisellä kerralla satuimme saamaan huoneen tuolta puolelta rakennusta, ja olihan se nyt aamulla kiva kun ensimmäisenä meitä tervehtii aamuauringossa kylpevä Toompean mäki. 🙂

Radisson Blu Sky Hotel Tallinn tarjoaa modernin siistit huoneet, joten eipä niistä ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Hotellihuoneista löytyy ihon- ja hiustenhoitotuotteita, kylpytakit ja -tossut sekä pari pulloa vettä. Kylppärit on varustettu kylpyammeilla, joten täällä pääsee halutessaan vaikka vaahtokylpyyn (vinkkinä voimme kertoa, että Tallinnan Foorum Keskuksesta löytyy kylpytuotteita myyvä LUSH 😉 ). Myös hotellin sängyt ovat mukavat, joten Radisson Blu Sky Hotel tarjoaa kyllä kaiken mitä onnistunutta kaupunkilomaa varten tarvitsee.

Vielä kun hotellin aamiainen on huomattavasti keskivertoa parempi, niin mikäs täällä on ihmisen ollessa. 🙂 Lisäksi Radisson Blu Sky Hotellista löytyy pari kappaletta tilaussaunoja, jotka tosin sijaitsevat hotellin alimmassa kerroksessa, 24/7 kuntosali sekä kauneushoitola/dayspa Babor Spa. Summa summarum, Blu Sky on erinomainen kaupunkihotelli, johon varmasti tulee lähdettyä kolmannenkin kerran. Se ei ihan yllä meidän Tallinnan suosikkikaupunkihotelli Swissotelin tasolle, mutta toisaalta on Radisson Blu Sky yleensä myös ollut vähän edullisempi kuin Swissotel.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Radisson Blu Sky Hotellin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän