PULL on suosituksemme jos etsitte Tallinnasta laadukasta liha- tai pihviravintolaa. Tämä Rotermannin korttelissa sijaitseva ravintola tarjosi sen verran ensiluokkaisen kokemuksen, että se ehdottomasti ansaitsee paikan meidän Tallinnan Ravintolasuositukset-listalla.

Ravintolan taustalta löytyvät tunnetut virolaiset grillimestarit Enn Tobreluts, Hanno Kuul sekä Andres Tuule. Erityisesti Enn on todellinen pitkän linjan grillimestari, jonka osaamiselle löytyy kysyntää aina ulkomaita myöten, jonka lisäksi hänet on totuttu näkemään myös paikallisen grillifestivaali Grillfestin päätuomarina. Ravintola PULL avasi ovensa jo vuonna 2016, joten siinä mielessä kyseessä ei ole enää mikään uusi tulokas, vaan enemmänkin Tallinnan ravintolaskenessä jo paikkansa vakiinnuttanut laaturavintola.

Ravintola on sisältä sisustettu modernin tyylikkäästi, mutta samalla vanhan tehdasrakennuksen elementtejä on jätetty näkyviin ravintolan seinissä ja tukirakenteissa. Pääsalin käytävän näyttävät designkattovalot taas antavat paikkaan hieman futuristista fiilistä, mutta kokonaisuus on kuitenkin toteutettu niin, että uusi ja vanha sekä tummat ja vaaleat sävyt pysyvät harmonisessa tasapainossa. Jos PULLin sisätiloja pitäisi kuvata yhdellä sanalla, niin se kyllä varmaan olisi viihtyisä. Ainakin me viihdyimme! 😀 Muita tärkeitä osatekijöitä tässä toki olivat hyvä ja ystävällinen palvelu sekä herkulliset ruoat.

Pull Ravintola (22)

Ravintola PULLin listalta löytyy toinen toistaan laadukkaampia pihvejä ja muita liha-annoksia, joista iso osa on grillattu oikealla tulella. Listalta löytyy myös muutama kala- ja kasvisvaihtoehto, mutta kyllä tämän ravintolan erikoisalaa ovat liharuoat. Tarjolla on muun muassa marble steakia, beef tenderloinia, pork tomahawkia sekä 1,1 kg painoista (!!!) beef tomahawkia. Ravintola PULL on selvästi myös panostanut juomapuoleen, sillä viinilista on monipuolinen ja kaikkia siltä löytyviä juomia on saatavilla myös laseittain.

Pull Rotermannin Kortteli (5)

Päädyimme testaamaan listalta alkuun kahta erilaista cevicheä, joista toinen oli lohi-ceviche ja toinen taas kalaa, kalmaria, jättikatkarapuja, avokadoa, mangoa, kurkkua sekä mausteita sisältänyt sekoitus. Vaikka kyseessä onkin lihapainotteinen ravintola, niin kyllä nämä suussa sulavan herkulliset alkuruoat osoittivat, että täällä osataan tehdä erinomaisesti muutakin kuin pelkkää liharuokaa. 🙂 Pääruokien kohdalla päädyimme testaamaan sekä lihaa että kalaa, eli tilaukseen lähti 250 gramman marble steak sekä meriantura. Lisukkeeksi PULLin omat ranskanperunat sekä mozzarella-perunamuusi. Myös näiden suhteen valinnat osuivat todella nappiin, sillä pihviannos lisukkeineen osui suoraan napakymppiin ja myös kalaruoka yllätti positiivisesti, sillä se oli eittämättä paras meriantura-annos, mitä olemme Tallinnassa syöneet. Alku- ja pääruoan kylkeen pyysimme tarjoilijalta punaviinisuositusta, joka sekin osui ja upposi.

Sen verran vahvaa suorittamista oli Tallinnan ravintola PULL tähän mennessä ateriaa tarjonnut, että pakkohan sitä oli vielä kokeilla, että mitä heidän jälkiruokalistansa mahtaa tarjota. Joskus ollut semmoisiakin kokemuksia, että kaikki muu on toiminut hyvin, mutta jälkiruoka on sitten ollut melkoinen pettymys. Ravintola PULLissa näin ei käynyt, sillä Eton mess sekä rosmariini-suklaamousse todella kruunasi tämän herkullisen aterian. Usein sitä huomaa näitä kirjoittaessa, että kun joku ravintola oikein kolahtaa, niin sitä hyvin mielellään kehuu. Ravintola PULL on ehdottomasti yksi näistä ravintoloista. 🙂

Pull Rotermanni (5)

Ravintolan snäcksit maksavat 6-17 euroa, alkuruoat 9-15 euroa, keitot 7 euroa, pääruoat 11-69 euroa, lisukkeet 4-6 euroa ja jälkiruoat 3-14 euroa. Lisätietoa voitte katsoa ravintola PULLin nettisivuilta. Pöytävarauksen tekeminen onnistuu kätevästi suoraan tästä:

Varaa Pöytä
– TableOnline 🇫🇮 

Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
PULLin sijainti Tallinnan kartalla:

1 KOMMENTTI

  1. Odotellen kesää ja laivamatkaa, sekä nautinnollista PULL- RAVINTOLAANNE..

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän