Tallinnaan viime kesänä avatun Hilton hotellin yhteydessä toimii ravintola The Able Butcher, jonka kävimme testaamassa samalla reissulla kun kävimme tutustumassa hotellin palveluihin. The Able Butcherin sisustus on modernin tyylikäs ja erinomaisesti suunnitellun valaistuksen avulla paikkaan on onnistuttu luomaan elegantti tunnelma. Sisustuksensa puolesta tämä onkin varmasti yksi Tallinnan tyylikkäimmistä hotellin yhteydessä toimivista ravintoloista. Myös ravintolan palvelu pelaa yhtä erinomaisesti kuin Hiltonissa noin muutenkin.

Sisäkuvia:

Tallinnan The Able Butcherissa on erityisesti panostettu lihavalikoimaan, joka onkin mitä mainioin. Paikan ehdoton ylpeys on Kansasissa vapaana kasvaneen Aberdeen-Angus karjan liha. Me vietimme ravintolassa iltaa oikein pitkän kaavan mukaan ja ruoasta voi sanoa sen verran, että alku- ja pääruoaksi tilaamamme kala- sekä liha-annokset näyttivät kauniilta ja maistuivat herkulliselta. Sen sijaan jälkiruoat jättivät hieman toivomisen varaa, sillä vaikka ne olivatkin nätisti aseteltuja, niin maku ei ollut kummassakaan annoksessa oikein kohdallaan. Kokonaisuudessaan illallisesta jäi kuitenkin ihan positiivinen fiilis ja tätä paikkaa voi suositella liharuokien ystäville sekä niille jotka yöpyvät Hiltonissa.

Annoskuvat:

Vaikka paikka ei ylläkään meidän Tallinnan suosikkiravintoloidemme joukkoon, niin on kyseessä kuitenkin ihan kelpo paikka. Varsinkin kesäaikaan ravintolan upea terassi tarjoaa jo yksissään tarpeeksi monta hyvää syytä käydä tutustumassa ravintola The Able Butcheriin.

Tallinnan The Able Butcherin lounasmenun alkuruokien hinnat liikkuvat 8-11 euron välillä, pääruokien hinnat 10-34 euron hujakoilla ja jälkkärit ovat 7-12 euroa. Illallismenun on huomattavasti lounasmenua monipuolisempi ja siitä löytyvien alkuruokien hinnat ovat 8-16 euroa, pääruoat 12-79 euroa ja jälkkärit 6-12 euroa. Lisätietoa menuista löydätte ravintolan nettisivuilta. Myöskin pöytävarauksen tekeminen onnistuu kätevästi tuota kautta.

Terassi:
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Ravintola The Able Butcherin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän