Sikupilli on nykyään ihan kohtuullisen monipuolinen kaupunkikeskus, josta löytyy yhteensä 25 erilaista liikettä, mutta ei tänne kannata ehkä ihan varta vasten lähteä shoppailemaan, vaan mielummin yhdistää tämän vierailuun muissa lähialueen kauppakeskuksissa. 24 tuntia vuorokaudessa avoinna olevan ruokakauppa Prisman lisäksi suurimmat syyt tulla tänne ovat metsästys- ja kalastustarvikkeisiin erikoistuneen Jahipaunin Tallinnan toinen myymälä sekä viini- ja alkoholikauppa Vinodeli, jonka valikoimasta löytyy yli 300 erilaista viiniä, konjakkeja ja irlantilaisia viskejä. Sikupillistä saa myös ruokaa, mutta täältä löytävät seitsemän erilaista ruokapaikkaa painottuvat pitkälti pizzaan, hampurilaisiin ja sushiin.

Jos haluatte tällä suunnalla Tallinnaa päästä oikeasti shoppailemaan, niin sitten kannattaa tosiaan yhdistää Sikupillin visiitti Ülemiste Keskuksessa ja T1 Mall of Tallinnissa vierailun kanssa, niin siinä alkaa olemaankin jo aika reilusti valikomaa niin ostosten kuin myös ruokapaikkojen suhteen.

Sikupilliin pääsee kätevästi Viru Keskukselta lähtevällä bussilla numero 2 ja pois kannattaa jäädä Sossimägi pysäkillä ja tien toiselta puolelta pääsee takaisin päin samalla bussilla. Toinen vaihtoehto on hypätä Tallinnan ydinkeskustassa raitiovaunuun numero 4, joka kulkee Suur-Paalan suuntaan. Raitiovaunulla tullessa jäädään pois Lubja pysäkillä.

Sikupilli Keskuksen aukioloajat:
Liikkeet 10.00-20.00
Prisma 24h

Lisätietoa voitte käydä katsomassa kauppakeskuksen nettisivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Ostokset
Sikupilli Keskuksen sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän