Kauneushoitola Sinine Salong (Sininen Salonki) toimi alun perin Tallinnan Nordic Hotel Forumin tiloissa, mutta sittemmin laajentanut myös viereisen Postimaja Keskuksen tiloihin. Vuosien varrella kauneushoitola ja day spa Sinine Salong on noussut suomalaisten matkailijoiden kestosuosikiksi. Viimeisen parin vuoden aikana olemme käyneet Sinisessä Salongissa useampaankin otteeseen ja kokemukset paikan suhteen ovat olleet niin positiivisia, ettei paikan suuri suosio hämmästytä enää yhtään. Lähes koko henkilökunta muuten puhuu suomea, joten jos kielitaito rajoittuu hyvin pitkälti kotimaiseen, niin tässä paikassa sitä ei tarvitse turhaan jännitellä. 🙂 Suomenkielentaitoinen henkilökunta on vain yksi osa loistavasti toteutettua kokonaisuutta, sillä Tallinnan Sinine Salongin tilat ovat tyylikkäästi ja tunnelmallisesti sisustettu, henkilökunta on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja hoidot ensiluokkaisia. Olemme testanneet paikan palveluita hieronnoista ja kasvohoidoista parafiinihoitoihin ja kampaamopalveluihin. Mihinkään näistä ei ole koskaan tarvinnut pettyä.

Viimeisimmällä visiitillä testasimme myös erityisesti miehille tarkoitettua Asian Retreat-hierontaa, joka oli niin rentouttava että unihan siinä tuli. Sinine Salongin palveluita on tullut viime vuosina käytettyä useaan kertaan ja toisena vahvana suosituksena on ehdottomasti tiibettiläinen hieronta, jossa käytetään muun muassa tiibettiläistä kivimursketta ja Kuolleenmeren suoloja. Tämäkin tunnin mittainen hoito oli kyllä mukavan rentouttava kokemus. 🙂

Sinine Salong Kauneushoitola Tallinna 9292

Kauneushoitolalla on muutenkin sen verran kattava lista erilaisia hoitoja ja palveluita, että emme ala niitä kaikki tähän listaamaan. Lisätietoa voitte katsoa Sinine Salongin nettisivuilta. Vuosien varrella on tullut koluttua läpi useampikin Tallinnan kauneushoitola, mutta harmillisen usein varsinkin asiakaspalveluun on joutunut pettymään. Sinisen Salongin tapauksessa toivomisen varaa ei kuitenkaan ole jäänyt oikeastaan ollenkaan, sillä vaikkei täydellisyyttä olekaan olemassa, niin kyllä visiittimme tässä kauneushoitolassa ovat päässet hyvin lähelle sitä. Lisätietoa kauneushoitolasta sekä day spasta voitte katsoa täältä.

Kauneushoitola Sinine Salong merkittynä Tallinnan karttaan:

2 KOMMENTIT

  1. HEI!

    Olen käynyt hoitolassanne erittäin hyvässä kasvohoidossa. Siinä laitettiin naamio kasvoille ja se kuivui kovaksi naamioksi, joka nostettiin pois kokonaisena. Ja rypyt jäivät siihen! Mikähän hoito on ollut kyseessä? Tehdäänkö vielä ja mitä maksaa?
    Olen tulossa Tallinnaan 11-12.12.2016

    Terveisin Ritva

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän