Postimaja Keskus on Tallinnan keskustassa sijaitseva kompakti kauppakeskus, joka tarjoaa rajallisen valikoiman kauppoja, ravintoloita ja palveluita. Täällä on helppo piipahtaa keskusta-alueen ostosreissun yhteydessä, mutta ei täällä kovin pitkään saa aikaa kulumaan.

Postimaja Keskus sijaitsee aivan Tallinnan ydinkesksutassa Viru Keskuksen, Rotermannin ja Nordic Hotel Forumin välittömässä läheisyydessä. Alun perin Postimaja rakennettiin vuoden 1980 kesäolympialaisia varten, mutta nykyään paikan ilme on hyvin erilainen. Kauppakeskuksesta löytyy seuraavat liikkeet: Rimi, Hennes & Mauritz, New Yorker, Deichmann, Pet Market, Euro Apteek, R-kiosk ja MyFitness. Oikeastaan paikan kiinnostavimmat kaupat ovat varmasti Hennes & Mauritz sekä New Yorker, joista viimeksi mainittu on tämän ketjun ainoa liike ihan Tallinnan ydinkeskustassa. Muut New Yorker liikkeet löytyvät Kristiine Keskuksesta ja Ülemiste Keskuksesta.
Postimaja Keskus 8
Viru Keskus, Foorum sekä Rotermannin Kortteli ovat ihan kivenheiton päässä Postimajalta, joten Tallinnan keskusta-alueelta löytyy kyllä sen verran runsas kattaus ostoskeskuksia, että ei sitä enää tarvitse lähteä muualle päin Tallinnaa tiettyjen liikkeiden perässä. Jos tuntuu ettei noista neljästä paikasta löydy tarpeeksi shoppailtavaa, niin kävelymatkan päässä sijaitsevat vielä Solaris Keskus, Nautica Keskus sekä Tallinnan Stockmann.
Postimaja Keskus 6
Postimaja Keskuksen sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän