Super Skyparkin viihdekeskus sijaitsee T1 Mall of Tallinn kauppakeskuksen 4. kerroksessa ja täältä löytyy Euroopan suurimman trampoliinialueen (kokonaispinta-ala yli 1 500 m²)  lisäksi muun muassa jättimäinen 10 metrin korkeuteen kohoava kiipeilyalue liukumäkineen ja pallomerineen sekä erillinen pikkulasten leikkitila. Lisäksi Super Skyparkista löytyy 17 panoraamanäkymälla varustettua juhlatilaa, joissa voi halutessaan järjestää vaikkapa syntymäpäiväjuhlat.

Täältä löytyykin takuuvarmasti koko perheelle tekemistä pidemmäksikin aikaa. Meidän puolitoistavuotias tytär juoksi täällä pari tuntia ympäriinsä intopiukeana ja kaikki paikat trampoliinialuetta lukuunottamatta tuli koluttua moneen kertaan. Ja mikäli pelkkä trampoliini- ja leikkikeskus alkaa kyllästyttämään, niin lisämaksusta täällä pääsee ajamaan törmäilyautoilla. Mikäli tässäkään ei kuitenkaan ole vielä tarpeeksi tekemistä, niin aina voi ostaa lipun SkyLabin tiedekeskukseen (vähän niin kuin Heureka), lähteä katsomaan 360 asteen tai 7D elokuvaa tai hypätä kauppakeskuksen katolla sijaitsevan SkyWheel of Tallinnin kyytiin.

Aika moneen kertaan on tullut T1 Mall of Tallinn kauppakeskusta parjattua, ja ihan syystäkin, mutta 4. kerroksen Super Skyparkin ympärille rakennettu monipuolinen viihdekeskus on kyllä vakuuttava kokonaisuus ja täällä voi hyvin viettää perheen kanssa vaikka koko päivän yhdessä puuhaillen. Pääsylippujen hinnat voitte katsoa paikan nettisivuilta. Super Skypark on avoinna joka päivä kello 10.00-22.00.

T1 Mall of Tallinnin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän