Tallink Lounge D-terminaalissa tarjoaa rauhallisen ja mukavan odotuspaikan ennen laivamatkaa Tallinnasta Helsinkiin. Loungessa on tarjolla kahvikoneen erikoiskahveja, teetä, mehua ja konvehteja. Lounge tarjoaa myös pääsyn laivaan ensimmäisenä, mikä tekee matkasta sujuvamman ja mukavamman. Se on täydellinen paikka nauttia hetken rauhasta ennen matkaa.

Tallinnan D-terminaalin 3. kerroksesta löytyy Tallink Business Lounge matkustajille oma odotustila, joka tuntuu olevan yllättävän vähällä käytöllä. Olemme useampaan kertaan lähteneet Tallinnasta Helsingin suuntaan Business Lounge -luokassa ja tultu hyvissä ajoin tänne odottelemaan laivaannousua, mutta eipä täällä suurempaa ruuhka ole ollut, vaikka bisnessluokka onkin sitten laivalla ollut täynnä.

Tallink Lounge OdotustilaTilaan pääsee näyttämällä laivaannousukortin oven oikealla puolella olevaan lukijaan ja sisäpuolelta löytyy runsaasti mukavia istumapaikkoja sekä pientä juotavaa ja syötävää. Tässä tapauksessa juotava tarkoittaa erikoiskahveja, teetä, mehua ja vettä, ja syötäväksi on tarjolla konvehteja. Tallink Loungen paras puoli on ehdottomasti se, että täältä pääsee laivaan ensimmäisenä. Eli kun laivaannousu alkaa, niin ensin ovet aukeavat Loungen puolelta ja vasta tämän jälkeen loput matkustajat pääsevät laivaan. Tällä välttää kivasti turhat ruuhkat ja tekee itselleen matkasta pikkaisen mukavamman.

Tallink Lounge tarjoilut
Tallink Lounge tarjoilut

Tallinnan D-terminaalin sijainti kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän