Tallink MyStar Platinum Lounge tarjoaa matkustajille ylellisen ja rentouttavan matkustuskokemuksen. Tässä luokassa voit nauttia ensiluokkaisesta palvelusta, mukavista istuimista, ilmaisesta wi-fistä sekä herkullisista ruoista ja juomista. Olitpa matkalla työ- tai lomamatkalle, Tallink MyStar Platinum Lounge on täydellinen valinta niille, joille matkan hinta on toissijainen asia ja jotka etsivät korkeatasoista matkustusmukavuutta ja palvelua.

Tallink MyStar laivalta löytyvä Platinum Lounge tuo Helsinki-Tallinna välille jotain täysin uutta, sillä vastaavaa ei ole aiemmin Itämerellä seilaavilla laivoilla nähty. Mikäli Tallinkin laivojen Comfort Lounge tai Business Lounge alkavat tuntumaan turhan rahvaanomaiselta, niin silloin Platinum saattaa olla juuri sinua varten. Lippu tänne oikeuttaa pääsyyn kuusi istumapaikkaa käsittävään yksityisyyttä tarjoavaan tilaan, jossa hovimestari palvelee koko matkan ajan. Omalle suojaisalle nojatuolille voi tilata vaikkapa lasillisen Dom Perignon-samppanjaa tai ruokaa mistä tahansa laivan ravintolasta á la cartesta  Burger Kingiin, ja kaikki tämä sisältyy lipun hintaan. Myöskin ostokset voi hoitaa istumeilta poistumatta ja autolla liikkeellä oleville tarjotaan Priority Car-autopaikka.

Tallink Platinum Lounge istuin (5)Kuulostaa mukavalta? Kyllä vaan, itsekin voisi ihan mielellään matkustaa Tallinnaan tällä tavalla. Mitäs tämä lysti sitten maksaa? Noh, vaivaiset 500 euroa suuntaan. 😀 Itse pääsin testaamaan näitä istuimia Tallink MyStarin neitsytmatkan yhteydessä ja ainakin allekirjoittaneen osalta se taisi olla ensimmäinen ja samalla viimeinen kerta täällä. Ellei nyt sitten satu lottovoitto osumaan kohdalle. Jos ei kuitenkaan pikku rahasta ole puutetta, niin kyllähän tämä tarjoaa melkoiset puitteet Helsinki-Tallinna välin matkustamiseen. Lisätietoa Platinum Loungesta voitte lukea Tallinkin nettisivuilta.

Tallink Mystar Platinum Lounge (2)

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän