Sigmund Freud Bar on reilun kolmen vuoden olemassaolonsa aikana vakiinnuttanut paikkansa Tallinnan parhaiden cocktailbaarien joukossa, ja kyllä allekirjoittaneetkin joutuvat toteamaan, että monena perjantai- ja lauantai-iltana reitti on kulkenut Sigmund Freudin kautta. 🙂 Vanhankaupungin Sauna kadulla sijaitseva paikka on tyylikkäästi sisustettu ja drinkit ovat erinomaisia, joten tänne tulee varmasti suunnattua myös jatkossa. Tallinnan drinkkibaari Sigmund Freudin henkilökunta on edelleen silminnähden innostunut hyvien cocktailien tekemisestä, joten jos haluatte päästä näkemään, miten näitä herkkuja syntyy, niin suosittelemme istumaan baaritiskin ympärillä. Täältä löytyy myös pöytiä, mutta tiskin ääressä istumisessa vaan on jotenkin enemmän fiilistä.

Sigmund Freud Bar 4828

Tallinnan Sigmund Freudissa on jätetty poikkeuksellisen paljon tilaa baaritiskin taakse, mutta toisaalta kun katselee henkilökunnan toimintaa, niin oli melko helppo ymmärtää miksi tähän on päädytty. Baarimestarit selvästi tietävät miten ottaa yleisönsä, sillä harvemmin missään drinkkipaikassa on nähnyt asiakkaiden seuraavan sellaisella mielenkiinnolla mitä tiskin takana tapahtuu.

Sigmund Freud Bar Tallinna 4782Tässä on nyt tullut kehuttua Sigmund Freudia jo aika paljon, mutta pakko se on jatkaa samalla linjalla, sillä drinkit eivät ole ainoastaan näyttävästi tehtyjä, vaan myös aivan järjettömän hyviä. Baarin menusta löytyvät drinkit maksavat noin 10 euroa, ja muun muassa semmoiset drinkit kuin Victoria’s Secret, Zombie Chica sekä Rasberry Smash kannattaa testata. 🙂 Lisätietoa voitte katsoa paikan nettisivuilta. Muita erinomaisia drinkkibaareja Tallinnassa ovat esimerkiksi Manna La Roosa, ravintola Horisontin drinkkibaari, Whisper Sister sekä Parrot MiniBar.

Sigmund Freud Bar Tallinna 4804

Drinkkibaarin aukioloajat:
Ma-To: 19.00–01.00
Pe-La: 19.00–03.00
Su: 19.00–01.00

Lue lisää: Tallinnan Baarit

Sigmund Freudin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän