Drinkkibaari Sigmund Freud on parin vuoden olemassaolonsa aikana vakiinnuttanut paikkansa Tallinnan parhaiden cocktailbaarien joukossa, ja kyllä allekirjoittaneetkin joutuvat toteamaan, että monena perjantai- ja lauantai-iltana reitti on kulkenut Sigmund Freudin kautta. 🙂 Vanhankaupungin Sauna kadulla sijaitseva paikka on tyylikkäästi sisustettu ja drinkit ovat erinomaisia, joten tänne tulee varmasti suunnattua myös jatkossa. Sigmund Freudin henkilökunta on edelleen silminnähden innostunut hyvien cocktailien tekemisestä, joten jos haluatte päästä näkemään, miten näitä herkkuja syntyy, niin suosittelemme istumaan baaritiskin ympärillä. Täältä löytyy myös pöytiä, mutta tiskin ääressä istumisessa vaan on jotenkin enemmän fiilistä.

Tallinnan Drinkkibaari Sigmund Freud 6

Sigmund Freudissa on jätetty poikkeuksellisen paljon tilaa baaritiskin taakse, mutta toisaalta kun katselee henkilökunnan toimintaa, niin oli melko helppo ymmärtää miksi tähän on päädytty. Baarimestarit selvästi tietävät miten ottaa yleisönsä, sillä harvemmin missään drinkkipaikassa on nähnyt asiakkaiden seuraavan sellaisella mielenkiinnolla mitä tiskin takana tapahtuu. Ehdottomasti näyttävin ohjelmanumero on edelleen banaanien liekittäminen pannulla, josta ohessa myös kuva.Sigmund Freud Drinkkibaari Tallinna 1311

Tässä on nyt tullut kehuttua jo aika paljon, mutta pakko se on jatkaa samalla linjalla, sillä drinkit eivät ole ainoastaan näyttävästi tehtyjä, vaan myös aivan järjettömän hyviä. Baarin menusta löytyvät drinkit maksavat noin 7-10€/kpl, ja muun muassa semmoiset drinkit kuin Victoria’s Secret, Virgin Rosemary, Zombie Chica sekä Breakfast at Guantanamo kannattaa testata. 🙂 Muita erinomaisia drinkkibaareja Tallinnassa ovat muun muassa Manna La Roosa, ravintola Horisontin drinkkibaari, Whisper Sister sekä Parrot MiniBar.

Drinkkibaarin aukioloajat:
Ma-To: 19.00–01.00
Pe-La: 19.00–03.00
Su: 19.00–01.00

Sigmund Freud merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän