Taqueria sijaitsee Tallinnan Rotermannin korttelissa ja paikka on tullut kaupungissa tunnetuksi herkullisesta meksikolaisesta ruoasta ja maistuvista cocktaileista. Taqueria on sisustukseltaan ja ilmapiiriltään rento mesta, joten tänne onkin helppo tulla rennosti viettämään aikaa ystävien kanssa samalla hyvästä ruoasta ja juomasta nauttien. Kesällä ravintolalla on myös oma terassi, jonka erikoisuutena täytyy mainita pöytä, jonka tuolit ovat ikään kuin keinun istuimia. Ei ehkä se oma suosikkipöytä, mutta usein tuohon ihmiset kuitenkin näyttävät hakeutuvan. 😀

Taquerian annoksista parasta antavia ovat ehdottomasti sen tacot, joita löytyy ainakin tusinan verran erilaisilla täytteillä. Meidän suosituksemme näiden suhteen ovat katkarapu- ja kalatacot sekä lihaversioista Chimichurri ja Guacamole & Pico de Gallo tacot. Juomien osalta suosittelemme kokeilemaan meksikolaista olutta tai mansikkamargaritaa.

Ravintolan snacksit maksavat 6-10,50 euroa, tacot (2 kpl) 8-11 euroa, salaatit 10,50-12 euroa, burritot 10-11 euroa ja jälkiruoka 6,50 euroa. Listalta löytyy myös kaksi vaihtoehtoa lapsille ja näiden hinta on 6 euroa annos. Taquerialla ei ole omaa nettisivua, mutta menun löydätte TableOnlinen sivuilta. Sen verran herkullisia tacoja tämä paikka tarjoilee, että se ansaitsee paikkansa myös osana meidän Tallinnan ravintolasuositukset-listausta. Pöytävarauksen voitte tehdä kätevästi suoraan tästä:

Varaa Pöytä
– TableOnline 🇫🇮 

Taqueria – Tacos & Drinks aukioloajat:
Maanantai-torstai 11.45-22.00
Perjantai-lauantai 11.45-00.00
Sunnuntai 12.00-22.00

Lue lisää: Tallinnan Ravintolat

Taquerian sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän