Viron Merimuseo löytyy Tallinnan vanhankaupungin Paksun Margareetan tornista, jossa on näytillä meriaiheista tavaraa majakoista ja navigointilaitteista Viron satamien ja laivanrakennuksen esittelyyn. Jos olette kiinnostuneita merestä ja merenkäynnistä, niin tässä neljään eri kerrokseen levittäytyvässä museossa kannattaa vierailla seuraavalla Tallinnan reissulla. Meidän kirjoissamme tämä ei nouse yhdeksi Tallinnan kiinnostavimmista museoista, mutta Paksu Margareetan torni on jo itsessään sen verran komea ilmestys, että kyllä tuolla kerran kannattaa käydä. Jos kuitenkin haluatte keskittyä näyttelyesineiden tutkimiseen upeassa miljöössä, niin suunnaksi kannattaa ottaa Kalamajan alueelta löytyvä Lentosataman museo, joka on niin ikään Viron Merimuseon omistuksessa.

Paksun Margareetan museo on avoinna loka-huhtikuussa Ti-Su 10.00-18.00 ja kesäaikana (01.05-30.09) Ma-Su 10.00-19.00. Juhlapyhinä museo on suljettu. Lisätietoa voitte katsoa Merimuseon nettisivuilta. Kesäaikaan museon kattotasanteella toimii kahvila, jossa varsinkin hyvällä säällä kannattaa pistäytyä vaikkapa jäätelöllä. Vaikka Paksun Margareetan torni ei olekaan vanhankaupungin korkeimpia rakennuksia, niin tasanteelta aukeaa kuitenkin yllättävän hyvät näkymät. 🙂

 

Lippujen hinnat:
Aikuiset 6€
Opiskelijat 3€
Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 12€
tallinn_card_free_white1

Lisäksi myynnissä on yhdistelmälippuja, joilla pääsee käymään myös Tallinnan Lentosataman museossa. Yhdistelmälippujen hinnat ovat seuraavat: aikuiset 16€, opiskelijat 8€ ja perhelippu 32€.

Lue lisää: Tallinnan Nähtävyydet
Viron Merimuseo merkittynä Tallinnan karttaan:

3 KOMMENTIT

  1. eipähän ainakaan meripäivien(2013) aikana päässyt tallinna kortilla ilmaiseksi sisään merimuseoon

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän