Tallinnan Solaris Keskuksessa sijaitseva elokuvateatteri tunnettiin aiemmin nimellä Solaris Kino, mutta nykyään ne ovat osa Virossa vauhdilla laajenevaa Apollo Kinoa. Yhteensä tästä teatterikompleksista löytyy seitsemän salia, johon mahtuu noin 1600 katsojaa. Leffateatterissa pyörii niin 2D- kuin myös 3D-elokuvia, mutta jos äänen- ja kuvanlaadun pitää olla parasta mahdollista, niin tuolloin kannattaa suunnata Kino Kosmoksen IMAX-teatteriin. Apollo Kino Tallinna (1)

Keskiverto leffadiggarille (johon ainakin me koemme kuuluvamme) Apollo Kinosta kuitenkin löytyy kaikki tarpeellinen ja myös paikan sijainti on kätevän keskeinen. Tallinnan keskusta-alueen kolmas elokuvateatteri on Finnkinon omistama Coca Cola Plaza, mutta ero sen ja Apollo Kinon tavallisten salien välillä on sen verran pieni, että yleensä näistä tulee valittua aina se, jossa sattuu näytösajat osumaan parhaiten yhteen omien aikataulujen kanssa.

Apollo Kino Tallinna (3)

Elokuvalippujen hinnat 2D-näytöksiin liikkuvat noin 7-9€ välillä ja 3D-leffoihin 7-10€ välillä. Nuorten (13-17-vuotiaat) ja lasten (alle 12-vuotiaat) liput ovat vielä pikkasen edullisempia. Tarkemmat hinnat voitte katsoa täältä ja samasta osoitteesta voitte myös ostaa lippuja.

Solaris Keskuksen sijainti Tallinnan kartalla:
[wpgmza id=”33″]

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän