Solaris Keskuksessa sijaitseva elokuvateatteri tunnettiin aiemmin nimellä Solaris Kino, mutta nykyään se on osa Virossa vauhdilla laajenevaa Apollo Kinoa. Yhteensä tästä teatterikompleksista löytyy seitsemän salia, johon mahtuu noin 1600 katsojaa. Leffateatterissa pyörii niin 2D- kuin myös 3D-elokuvia.Apollo Kino Tallinna (1)

Keskiverto leffadiggarille (johon ainakin me koemme kuuluvamme) Apollo Kinosta löytyy kaikki tarpeellinen ja myös paikan sijainti on kätevän keskeinen. Tallinnan ydinkeskustan toinen elokuvateatteri on niin ikään Apollo Kinon omistama Coca Cola Plaza, mutta ero sen ja Solariksen teatterin tavallisten salien välillä on sen verran pieni, että yleensä näistä tulee valittua aina se, jossa sattuu näytösajat osumaan parhaiten yhteen omien aikataulujen kanssa.

Apollo Kino Solaris Keskus (3)

Elokuvalippujen hinnat näytöksiin liikkuvat noin 10-13 euron kieppeillä. Tarkemmat hinnat voitte katsoa täältä ja samasta osoitteesta voitte myös ostaa lippuja. Apollo Kinon leffateattereja löytyy nykyään ympäri Tallinnaa, sillä Solariksen ja Coca Cola Plazan lisäksi ketjulla on leffateatterit Mustamäellä, kauppakeskus Kristinessä sekä kauppakeskus Ülemistessä. Itse olemme kuitenkin suosineet näitä aivan ydinkeskustan leffateattereja.

Solaris Keskuksen sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän