Jos olette suuntaamassa Tallinnaan, hyvät elokuvat kiinnostavat ja kielitaitoa löytyy, niin suunnaksi kannattaa ottaa Rotermannin korttelin vieressä sijaitseva Coca Cola Plaza tai kauppakeskus Solariksesta löytyvä Apollo Kino. Liput Coca Cola Plazan ja Apollo Kinon näytöksiin maksavat näytöksestä, salista ja ajankohdasta riippuen noin 10-13€/kpl.
Apollo Kino Solaris
Jos haluatte tehdä Tallinnan leffareissusta hieman normaalia spesiaalimman, niin voimme suositella Coca Cola Plazan kolmea Luxury salia sekä A.Le Coq sviittiä. Finnkinon Lounget ovat hieman samantyyppiset kuin A. Le Coq Suite, mutta kyllä tämä Tallinnan versio vie kuitenkin voiton. Tiketit tuonne maksavat noin 18-19 euroa kappaleelta. A. Le Coq sviitistä voitte lukea aihetta käsittelevästä tekstistämme.
A Le Coq Sviitti
A Le Coq Sviitti

Solaris Keskuksen Apollo Kino tarjoaa käytännössä ihan samanlaiset puitteet onnistuneelle leffaillalle kuin Coca Cola Plaza, joten jos Luxury salit tai A. Le Coq sviitti eivät kiinnosta, niin se on oikeastaan ihan sama kumpaan teatteriin sitä menee. Nykyään paikoilla on vielä sama omistajakin eli molemmat kuuluvat Apollo Kino elokuvateatteriketjuun. Lisätietoa voitte katsoa Apollo Kinon nettisivuilta. Apollo Kinon leffateattereja löytyy nykyään ympäri Tallinnaa, sillä Solariksen ja Coca Cola Plazan lisäksi ketjulla on leffateatterit Mustamäellä, kauppakeskus Kristinessä sekä kauppakeskus Ülemistessä. Itse olemme kuitenkin suosineet näitä aivan ydinkeskustan leffateattereja.

Lue lisää: Tallinnan Aktiviteetit

3 KOMMENTIT

  1. Moikka! Ehkä todella tyhmä kysymys, mutta näytetäänhän leffat englanniksi eikä harrasteta mitään dubbauksia?

    • Eihän tuo missään nimessä ollut tyhmä kysymys! 🙂
      Leffat näytetään Virossa ihan niin kuin Suomessakin eli jotkin piirretyt/animaatiot dupataan, mutta muuten leffat ovat pääsääntöisesti alkuperäisellä kielellä. Eli ei tarvitse mennä katsomaan kun Bruce Willis tai vaikkapa Angelina Jolie puhuu viroa 😀

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän