Jos olette suuntaamassa Tallinnaan, hyvät elokuvat kiinnostavat ja kielitaitoa löytyy, niin suunnaksi kannattaa ottaa Rotermannin korttelin vieressä sijaitseva Coca Cola Plaza, kauppakeskus Solariksesta löytyvä Apollo Kino tai Kino Kosmos. Liput kaikissa edellä mainituissa elokuvateatterissa ovat huomattavasti Suomen hintoja edullisempia, sillä piletit Coca Cola Plazan ja Apollo Kinon tavallisiin näytöksiin maksavat noin 6-8€ ja 3D-elokuviin 7-9.50€/kpl. Kosmos on hieman tyyriimpi, mutta toisaalta tuolta löytyy Viron parhaat tekniikat.
Jos haluatte tehdä Tallinnan leffareissusta hieman normaalia spesiaalimman, niin voimme suositella Coca Cola Plazan Scape salia ja A.Le Coq sviittiä. Scape sali on varmasti monelle jo Suomestakin tuttu, mutta sviitti tarjoaa edelleen melko uniikin leffakokemuksen. Tuolla elokuvan katsominen maksaa kohtuullisen suolaiset 17/21€, mutta puitteet ovat sitäkin paremmat. Sviitissä sijaitsee baari, johon voi tulla ennen elokuvaa nauttimaan vaikka lasillisen viiniä, jonka lisäksi baarista tilattuja juomia voi myös ottaa mukaan saliin. Baarista löytyy mukavat nahkasohvat ja isosta ikkunasta aukeaa näkymä kohti Tallinnan vanhaakaupunkia. A.Le Coq sviitin teatterissa on 40 nahkapenkkiä, joissa on mukava istuksella ja nauttia elokuvasta. Jos jano pääsee yllättämään kesken elokuvan, niin baarista voi käydä tilaamassa lisää juotavaa. Lapsiperheille tiedoksi, että baarista saa myös limua ja popcornia. Vielä semmoinen lisäys sviitistä, että päivisin siellä ei pyöri elokuvia vaan näytökset painottuvat ilta-aikaan.

Tallinnan Apollo Kino tarjoaa käytännössä ihan samanlaiset puitteet onnistuneelle leffaillalle kuin Coca Cola Plaza, joten jos Scape sali tai A. Le Coq sviitti eivät kiinnosta, niin se on oikeastaan ihan sama kumpaan teatteriin sitä menee. Lisätietoa voitte katsoa Apollo Kinon nettisivuilta ja Coca Cola Plazan sivuilta.

Elokuvateatterit Tallinna 36

Lue lisää: Tallinnan Aktiviteetit
Elokuvateatterit merkittynä Tallinnan karttaan:

2 KOMMENTIT

  1. Moikka! Ehkä todella tyhmä kysymys, mutta näytetäänhän leffat englanniksi eikä harrasteta mitään dubbauksia?

    • Eihän tuo missään nimessä ollut tyhmä kysymys! 🙂
      Leffat näytetään Virossa ihan niin kuin Suomessakin eli jotkin piirretyt/animaatiot dupataan, mutta muuten leffat ovat pääsääntöisesti alkuperäisellä kielellä. Eli ei tarvitse mennä katsomaan kun Bruce Willis tai vaikkapa Angelina Jolie puhuu viroa 😀

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän