Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitseva Drink Bar on jo pitkään ollut oluenystävien kohtauspaikka, ja se on tullut tunnetuksi hyvästä juomavalikoimastaan ja rennosta tunnelmastaan. Vuosien varrella Drink Bar on kuitenkin saanut uusia kilpailijoita ja paikan hohto on ehkä hieman himmennyt. Edelleen se on kuitenkin yksi Tallinnan vanhankaupungin parhaista olutpaikoista, sillä baarin valikoimasta löytyy erittäin kattava valikoima erilaisia oluita niin paikallisilta panimoilta kuin myös ulkolaisilta. Hinnat ovat ihan kohtuulliset kun otetaan huomioon Drink Barin keskeinen sijainti Tallinnan vanhankaupungin ytimessä.
Drink Bar Tallinnassa 1444

Paikka on niin paikallisten kuin myös turistien ja ulkomaalaisten suosima, joten Drink Barin mahtuu aina melko sekalaista seurakuntaa. Baarista saa myös ruokaa, mutta koskaan emme ole siellä syöneet, sillä Drink Barin parasta antia ovat ehdottomasti jo edellä mainittu olutvalikoima, josta löytyy paikallisten pienpanimoiden oluita, laaja kattaus ulkomaalaisia erikoisoluita sekä myös ihan perusbissejä.

Drink Bar Tallinnassa 1322

Tämä baari ei välttämättä kuulu meidän suosikkipaikkoihimme Tallinnassa, sillä mielummin käymme esimerkiksi Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitsevassa olutbaari Kohtissa. Jos kuitenkin haluatte mennä käymään Drink Barissa, niin se on avoinna maanantaista sunnuntaihin alla olevien aukioloaikojen mukaisesti:
Su-To 12.00-23.00
Pe-La 12.00-02.00

Lisätietoa voitte katsoa Drink Barin Facebook sivuilta.

Drink Bar merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän