Drink Bar on Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitseva suosittu olutbaari, joka tunnetaan laajasta olutvalikoimastaan ja rennosta tunnelmastaan. Baarissa on tarjolla paikallisia pienpanimo-oluita ja ulkomaisia erikoisoluita.
Drink Bar on jo pitkään ollut oluenystävien kohtauspaikka, ja se on tullut tunnetuksi hyvästä juomavalikoimastaan ja rennosta tunnelmastaan. Vuosien varrella Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitseva Drink Bar on kuitenkin saanut uusia kilpailijoita, mutta niin se on vaan tämä paikka pitänyt pintansa. Se on edelleen yksi Tallinnan vanhankaupungin parhaista olutpaikoista, sillä baarin valikoimasta löytyy erittäin kattava valikoima erilaisia oluita niin paikallisilta panimoilta kuin myös ulkolaisilta. Hinnat ovat ihan kohtuulliset, kun otetaan huomioon Drink Barin keskeinen sijainti Tallinnan vanhankaupungin ytimessä.
Drink Bar Sisätilat

Paikka on niin paikallisten kuin myös turistien suosima, joten Drink Barin mahtuu aina melko sekalaista seurakuntaa. Baarista saa myös ruokaa, mutta koskaan emme ole siellä syöneet, sillä Drink Barin parasta antia ovat ehdottomasti jo edellä mainittu olutvalikoima, josta löytyy paikallisten pienpanimoiden oluita, laaja kattaus ulkomaalaisia erikoisoluita sekä myös ihan perusbissejä.

Tämä baari ei välttämättä kuulu meidän suosikkipaikkoihimme Tallinnassa, sillä mielummin käymme esimerkiksi Balti Jaaman torin läheisyydessä sijaitsevassa Pudel Barissa. Jos kuitenkin haluatte piipahtaa Drink Barissa olusella, niin ohesta löydätte paikan aukioloajat.

Drink Barin aukioloajat:
Su-To 12.00-23.00
Pe-La 12.00-02.00

Lisätietoa voitte katsoa Drink Barin Facebook sivuilta.

Drink Barin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän