Järve Keskus sijaitsee noin 10 minuutin automatkan tai 15 minuutin bussimatkan päässä Tallinnan ydinkeskustasta (Viru Keskukselta). Kauppakeskus on erikoistunut erityisesti sisustus- ja remonttitarvikkeisiin, mutta tämän lisäksi tuolta löytyy myös vaatekauppoja, kenkäkauppoja ja urheiluvälineliikkeitä. Kauppakeskus on auki viikon jokaisena päivänä kello 10.00-21.00 ja kauppakeskuksen yhteydessä toimiva Selver on auki joka päivä klo 08.00-23.00
Järve Keskus Tallinna (2)

Järve Keskus on kuitenkin sen verran kaukana Tallinnan keskustasta, että jos olette vain päiväreissulla, niin mielummin kannattaa suunnata vaikkapa Rocca Al Mareen tai Ülemisteen, sillä edellä mainituissa on huomattavasti parempi valikoima mikä tulee vaateostoksiin ja muuhun shoppailuun. Jos taas olette liikkeellä autolla ja vieläpä jonkinnäköisten remontti- tai rakennustarvikeiden tarpeessa, niin ei muuta kuin Järve Keskusta kohti. Lisätietoa voitte katsoa kauppakeskuksen nettisivuilta.

Tallinnan keskustasta pääsee kätevästi Järve Keskukseen mm. busseilla numero 5, 18 & 36. Millä tahansa edellä mainituista busseista tullettekaan, niin pois jäätte Risti-pysäkillä, josta on lyhyt kävelymatka Järve Keskukselle.

Järve Keskuksen sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän