Kalev Span vesipuisto avattiin uudelleen nelisen vuotta sitten lähes kaksi vuotta kestäneen remontin jälkeen. Alun perin kunnostustöiden tässä Tallinnan vanhankaupungin laidalla sijaitsevassa kylpylähotellissa oli tarkoitus kestää huomattavasti lyhyemmän aikaa, mutta remontin alkaessa paljastuikin, että rakennus oli huonommassa kunnossa kuin mitä etukäteen oltiin luultu. Teimme viikonloppuvisiitin Kalev Spahan ja samalla ehdimme jälleen piipahtamaan vesipuistossa sekä sen yhteyteen rakennetussa lisämaksullisella Sauna Oasis-osastolla, ja täytyy sanoa että remontti teki Kalev Spasta kyllä selvästi viihtyisämmän ja toimivamman kylpylän. Kaikki pukuhuoneista ja suihkutiloista alkaen on uusittu, joten vanhat haisevat tilat, joiden suihkuista tuli pelkästään kylmää vettä, ovat muisto vain. Myös kahdeksanratainen 50 metrin uima-allas on saanut päivityksen kuten myös sen ympärillä olevat fasiliteetit villivirta-altaineen, vesiliukumäkineen, saunoineen ja hierovine suihkuineen. Kalev Spa onkin noussut ainakin meidän silmissä takaisin Tallinnan keskusta-alueen parhaiden kylpylöiden ja kylpylähotellien joukkoon.

Vesipuisto (kuvat kalevspa.ee):

Kirsikkana kakun päälle täältä löytyy tuo mainitsemamme Sauna Oasis-osasto, jossa on neljä erilaista rentoutumisallasta, viisi saunaa sekä yläkertaan rakennettu rentoutumisalue. Ehdottomasti mielenkiintoisin uusi tuttavuus Sauna Oasiksessa on trooppinen keidas, johon on 50 asteen lämmöllä, korkealla kosteudella, kasveilla ja äänillä luotu trooppisen sademetsän tuntua. Kokonaisuutena Sauna Oasis oli miellyttävä ja rentouttava kokemus, ja lähtiessä päällimmäisenä ajatuksena oli että tänne voi tulla toistekin.

Sauna Oasis:

Jos haluatte ostaa pääsylipun Kalev Span vesipuistoon ja mahdollisesti Sauna Oasikseen, niin tässä hieman kootusti hintoja:

  • Vesipuisto ja uimahalli 1,5h lippu arkisin 13,50 euroa ja la-su 16 euroa
  • Vesipuisto ja uimahalli 3h lippu arkisin 18,90 euroa ja la-su 22 euroa
  • Vesipuisto ja uimahalli päivälippu ma-su 23 euroa
  • Sauna Osasis, vesipuisto ja uimahalli päivälippu ma-pe 27 euroa, la-su 34 euroa
    Lisätietoa voitte katsoa Tallinnan Kalev Span nettisivuilta.
Lue lisää: Tallinnan Aktiviteetit
Kalev Span sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän