Tallinnan vanhankaupungin laidalla sijaitseva kylpylähotelli Kalev Span vesipuisto avattiin uudelleen keväällä 2019 lähes 2 vuotta kestäneen remontin jälkeen. Alun perin kunnostustöiden oli tarkoitus kestää huomattavasti lyhyemmän aikaa, mutta remontin alkaessa paljastuikin, että rakennus oli huonommassa kunnossa kuin mitä etukäteen oltiin luultu. Ehdimme nyt vihdoin piipahtamaan uudistetussa vesipuistossa sekä sen yhteyteen rakennetussa lisämaksullisella Sauna Oasis-osastolla, ja täytyy sanoa että remontti teki Kalev Spasta selvästi viihtyisämmän ja toimivamman kylpylän. Kaikki pukuhuoneista ja suihkutiloista alkaen on uusittu, joten vanhat haisevat tilat, joiden suihkuista tuli pelkästään kylmää vettä, ovat muisto vain. Myös kahdeksanratainen 50 metrin uima-allas on saanut päivityksen kuten myös sen ympärillä olevat fasiliteetit villivirta-altaineen, vesiliukumäkineen, saunoineen ja hierovine suihkuineen. Kalev Spa onkin noussut ainakin meidän silmissä takaisin Tallinnan keskusta-alueen parhaiden kylpylöiden ja kylpylähotellien joukkoon.

Vesipuisto (kuvat kalevspa.ee):

Kirsikkana kakun päälle täältä löytyy tuo mainitsemamme Sauna Oasis-osasto, jossa on kolme erilaista rentoutumisallasta, viisi saunaa sekä yläkertaan rakennettu rentoutumisalue, jossa voi virvokkeiden nauttimisen lomassa ottaa vaikka jalkakylvyn. Ehdottomasti mielenkiintoisin uusi tuttavuus Sauna Oasiksessa oli trooppinen keidas, johon on 50 asteen lämmöllä, korkealla kosteudella, kasveilla ja äänillä luotu trooppisen sademetsän tuntua. Kokonaisuutena Sauna Oasis oli miellyttävä ja rentouttava kokemus, ja lähtiessä päällimmäisenä ajatuksena oli että tänne voi tulla toistekin.

Sauna Oasis:

Jos haluatte ostaa pääsylipun pelkästään Kalev Span vesipuiston puolelle, niin 1,5h maksaa 8 euroa ja päivälippu 12 euroa. Kolmen tunnin pääsylippu vesipuistoon ja Sauna Oasikseen maksaa 20 euroa. Lisätietoa voitte katsoa Tallinnan Kalev Span nettisivuilta.

Aukioloajat:
Ma-Pe 12.00-21.00
La-Su 10.00-21.00
Lue lisää: Tallinnan Aktiviteetit
Kalev Span sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän