Tallinnan kylpylätarjonta on hyvällä tasolla, sillä kaupungin keskustasta löytyy useampikin täysimittainen kylpylähotelli sekä monta muuta hotellia, josta löytyy erillinen kylpylähotelli. Meidän henkilökohtainen suosikkimme on kuitenkin reilun 10 km päässä Tallinnan ydinkeskustasta sijaitseva Viimsi Spa, jonka pelkästään aikuisille tarkoitettu SPA18+ tarjoaa kerrassaan erinomaiset puitteet onnistuneeseen kylpylälomaan. Viimsi Spasta löytyy myös toinen laadukas kylpyläosasto, jonne ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, sekä lapsille suunnattu Atlantis Aquapark.

Tallinnan Kylpylät 2919
Viimsi Spa

Tallinnan keskusta-alueen kylpylähotelleista omaksi suosikiksimme on noussut mittavan remontin läpikäynyt Kalev Spa, jonka Sauna Oasiksessa on hieman samaa tuntua kuin Viimsin SPA18+-kylpylässä. Kalev Spasta löytyy sopivaa tekemistä myös lapsiperheille kuten muun muassa villivirta-allas, lastenallas sekä vesiliukumäkiä.

Kalev Span Sauna Oasis:

Myös Tallink Spa & Conference Hotel ja Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja, jos haluatte yhdistää kylpylässä rentoutumisen kaupunkilomaan Tallinnassa. Viides vaihtoehto on Metropol Spa Hotel, mutta itse olemme enemmän suosineet noita edellä mainittuja. Nämä kaikki kylpylähotellit kuitenkin sijaitsevat aivan ydinkeskustassa tai kävelymatkan päässä Tallinnan keskustasta.

Tallinnan Kylpylät (1)
Tallink Spa & Conference Hotel

Yllä listattujen kylpylähotellien lisäksi Tallinnasta löytyy myös Swissotel Tallinnin, Hotel Palacen, Hotel Telegraafin ja Hilton Tallinn Park Hotellin tyyppisiä hotelleja, jotka eivät mainosta itseään varsinaisina kylpylähotelleina, mutta kaikista näistä löytyy kuitenkin laadukkaat kylpyläosastot uima-altaineen, porealtaineen ja saunoineen. Näistä omia suosikkejamme ovat ehdottomasti Palace, Telegraaf sekä Swissotel.

Tallinnan Kylpylät 2929
Swissotel Tallinn

Lisätietoa yllä mainituista kylpylähotelleista ja hotelleista voitte katsoa suoraan niiden nettisivuilta: 
Tallink Spa & Conference Hotel
Viimsi Spa
Meriton Grand Conference & Spa Hotelli
Kalev Spa
Metropol Spa Hotel
Swissotel Tallinn
Palace Hotel
Hotel Telegraaf
Hilton Tallinn Park Hotel

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän