Kohvik Moon on kuulunut jo useamman vuoden ajan Tallinnan suosituimpien ravintoloiden joukkoon, ja ei mikään ihme sillä Moonissa yhdistyvät hyvä ruoka, ystävällinen palvelu ja mukavan leppoisa ilmapiiri. Ravintola sijaitsee hieman sivussa keskustasta ja osittain juuri tämän vuoksi se ei ole samalla tavalla ihan niin turistivetoinen kuin monet vanhassakaupungissa sijaitsevat virkaveljet. Tässä tapauksessa “hieman sivussa” tarkoittaa noin 10 minuutin jalkapatikkaa ydinkeskustasta ja muutaman minuutin kävelymatkaa vanhankaupungin Paksun Margareetan tornilta.

Kohvik Moon Tallinna (2)

Menusta löytyy paljon venäläisen keittiön klassikoita borsch ja uhhaa keitoista blineihin sekä kunnon venäläiseen alkupalalautaseen suolakurkkuineen, ihroineen, suolattuine sienineen ja silleineen. Tähän kun vielä ottaa ravintolan suositteleman vodkapaukun kylkeen, niin “a vot! Vkusno!” Ruokalistalta ei löydy mitään mielettömän eksoottisia ruokia, mutta toisaalta miksi pitäisikään kun ravintolan toimivaksi todettu paketti perustuu taidokkaasti tehtyihin laaturuokiin, joissa käytetään tuttuja raaka-aineita. Kohvik Moon sopii hyvin myös kasvissyöjille, sillä listaan on erikseen kirjoitettu: “kasvisruokamenun voitte pyytää tarjoilijalta.”

Ravintolan sisutus on melko yksinkertainen, mutta pienet yksityiskohdat tekevät kuitenkin paikasta lämpimän ja viihtyisän. Esimerkiksi teekuppi-teemaiset kattokruunut ovat hauska sisustuselementti. Tosin seinien puupanelit ovat ehkä hieman aikansa eläneet ja niistä tulee lähinnä mieleen saunan seinä, mutta ehkäpä niiden tarkoituksena on luoda nostalgista tunnelmaa?

Kohvik Moon Tallinna (3)

Kohvik Moonissa tarjotaan myös herkullista lounasta joka arkipäivä ja päivän tarjoukset voitte tarkistaa ravintolan Facebook-sivuilta. Jos taas haluatte mennä ravintolaan illalliselle, niin suosittelemme tekemään varauksen etukäteen. Muuten saattaa joutua kääntymään ovella ympäri, sillä sen verran suositusta ravintolasta on kuitenkin kyse. Varauksen voitte tehdä Moonin nettisivuilla. Moon löytyy täysin oikeutetusti meidän ravintolalistaltamme Tallinnaan ja myös ravintolakriitikot ovat osanneet arvostaa paikan tuotoksia, sillä vuonna 2015 se löytyi Viron Parhaiden Ravintoloiden listan “Korkealuokkaiset Ravintolat”-kategoriasta. Moonin omistajilla on Tallinnassa myös ravintola nimeltään Kolm Sibulat, joka sijaitsee Kalamajan alueella lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan rautatieasemalta.

Alkuruoat Kohvik Moonissa maksavat 8-13€, keitot 4.5-6€, pääruoat 10-20€ ja jälkiruoat 4-6€.

Kohvik Moon Tallinna 9291

Kohvik Moonin aukioloajat:
Ma- La 12.00-23.00

Su 13.00-21.00

Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Kohvik Moonin sijainti Tallinnan kartalla:

3 KOMMENTIT

  1. Iso kiitos. Kävimme perjantai-iltana syömässä ravintolassanne, olimme hieman myöhässä sovitusta 17.30 varauksesta. Vastaanotto oli ystävällistä ja ruoka aivan taivaallista. Palvelu tehokasta ja ystävällistä ja tunnelma rento. Suosittelen varmasti ystävilleni paikkaa ja tulen itsekin uudelleen, jos vain tilaisuus tulee. Kiitos vielä kerran

  2. Hei,

    Mihin aikaan lounasta tarjoillaan? Jos tulemme tallinkilla satamaan, niin mihin suuntaan lähden, jotta löytäisin tämän ravintolan? Kiitos etukäteen.

    • Moikka,

      lounasta on tarjolla kello 12 alkaen. Jos tulette Tallinkin D-terminaaliin, niin lähdette kävelemään oikealla näkyvää savupiippua kohti (Kultuurikatel). Kun sitten saavutte sen luokse, niin olettekin jo aika lähellä. Toinen hyvä maamerkki on Baloon Tallinn. Kummastakin on lyhyt kävelymatka Kohvik Mooniin. 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän