Lido on latvialainen ravintolaketju, joka tarjoaa hyvää perusruokaa. Eli jos Tallinnan reissulla on tämäntyyppinen ruokapaikka hakusessa, niin kannattaa suunnaksi ottaa Solaris Keskus. Lido toimii noutopöytä periaatteella, jossa jokainen tuote on erikseen hinnoiteltu. Pöydistä löytyy paljon erilaisia ruokia salaateista ja keitoista pihveihin ja lettuihin, joten jokaiseen makuun löytyy varmasti jotakin. Lisätietoa voitte katsoa Lidon nettisivuilta.
 
Ruoka on simppeliä “kotiruokaa”, mutta ainakaan meidän kokemuksemme mukaan ei ihan niin halpaa kuin voisi olettaa. Lidossa ei meidän näkemyksemme mukaan ole mitään kovinkaan ihmeellistä, mutta voihan sitä käydä kokeilemassa. Jos joskus suuntaatte Latviaan ja Riikaan, niin matkalla kannattaa poiketa aidossa alkuperäisessä Lidossa, joka sijaitsee rakennuksen kolmessa eri kerroksessa, ja ruokaa on niin paljon ettei ihminen voi oikein edes sitä käsittää. Eikä siinä vielä kaikki, sillä ravintolan yhteydessä on elämyspuisto, olutkellari sekä olutpanimo. Tuo saa Tallinnan 300 ihmistä vetävän ravintolan näyttämään kohtuullisen pieneltä. Tosin Lidon nettisivujen mukaan Tallinnan ravintolassakin on lähes 180 erilaista ruoka-ainesta joista valita.
Ravintola Lido Tallinna 7
Alkuperäinen Lido Latvian Riiassa
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat

4 KOMMENTIT

  1. Todella kallista ruokaa! Kahden hengen ateria maksoi 44€ ilman jälkiruokia., Reklamointi ei onnistunut kun emme kumpikaan puhu Venäjää. En suosittele

    • En suosittele minäkään. Huono palvelu, ei kerrottu mitä piti tehdä ja lautaset vietiin kädestä pois.

  2. Suosittelen Lidoa, sillä parin vuoden takaa hyvää ja halpaa ruokaa söin Latvian Lidossa ja tänä vuonna Solaris keskuksessa tuli hammaslääkärissä käydessä poikettua syömään todella edullista ruokaa.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän