Ravintola Lido on latvialainen buffet-ravintolaketju, jonka ravintola sijaitsee Tallinnan Solaris Keskuksessa. Lido tarjoaa laajan valikoiman ruokia salaateista ja keitoista pihveihin ja jälkiruokiin, jokaiselle jotakin. Ravintola toimii noutopöytäperiaatteella, ja se on suosittu lounaspaikka hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta.

Lido on latvialainen ravintolaketju, joka tarjoaa hyvää ja helppoa perusruokaa. Eli jos Tallinnan reissulla on tämäntyyppinen ruokapaikka hakusessa, niin kannattaa suunnaksi ottaa Solaris Keskus. Lidolta löytyy ravintolat myös Mustamäe Keskuksesta, Ülemiste Keskuksesta sekä Kristiine Keskuksesta, mutta Solaris on kaikkein lähimpänä Tallinnan ydinkeskustaa. Lido toimii noutopöytäperiaatteella, jossa jokainen tuote on erikseen hinnoiteltu. Pöydistä löytyy paljon erilaisia ruokia salaateista ja keitoista pihveihin ja lettuihin, joten jokaiseen makuun löytyy varmasti jotakin. Lisätietoa voitte katsoa Lidon nettisivuilta.
Tarjolla on simppeliä “kotiruokaa” ja erilaisia pikaruokavaihtoehtoja hampurilaisista ja ranskalaisista pizzaan ja kanansiipiin. Ruoan hinta-laatusuhde on ihan ok ja varsinkin lounasaikaan täällä yleensä on porukkaa sankoin joukoin. Lidossa ei sinänsä ole mitään kovinkaan ihmeellistä, mutta helppona lounaspaikkana, mistä varmasti löytyy koko perheelle jotain mieleistä, se toimii ihan hyvin. 
Jos joskus suuntaatte Latviaan ja Riikaan, niin matkalla kannattaa poiketa aidossa alkuperäisessä Lidossa, joka sijaitsee rakennuksen kolmessa eri kerroksessa, ja ruokaa on niin paljon ettei ihminen voi oikein edes sitä käsittää. Eikä siinä vielä kaikki, sillä ravintolan yhteydessä on elämyspuisto, olutkellari sekä olutpanimo. Tämä saa Tallinnan 300 ihmistä vetävän ravintolan näyttämään kohtuullisen pieneltä, vaikka tosin Lidon nettisivujen mukaan Tallinnan ravintolassakin on yli 200 erilaista ruoka-ainesta joista valita.
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat

Solaris Keskuksen Lidon aukioloajat:
Ma-La 10.00-21.00
Su 11.00-20.00

Solaris Keskuksen sijainti Tallinnan kartalla:

4 KOMMENTIT

  1. Todella kallista ruokaa! Kahden hengen ateria maksoi 44€ ilman jälkiruokia., Reklamointi ei onnistunut kun emme kumpikaan puhu Venäjää. En suosittele

    • En suosittele minäkään. Huono palvelu, ei kerrottu mitä piti tehdä ja lautaset vietiin kädestä pois.

  2. Suosittelen Lidoa, sillä parin vuoden takaa hyvää ja halpaa ruokaa söin Latvian Lidossa ja tänä vuonna Solaris keskuksessa tuli hammaslääkärissä käydessä poikettua syömään todella edullista ruokaa.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän