Ravintola MEKK on sulkenut ovensa pysyvästi.

Ravintola MEKK toimii Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitsevan viiden tähden hotelli Savoy Boutique hotellin yhteydessä. Paikan sielu on ehdottomasti sen pääkokki Rene Uusmees, josta suorastaan huokuu rakkaus ruoanlaittoa ja virolaisia raaka-aineita kohtaan. Tämä näkyy myös ravintolan annoksissa, sillä lautaselta löytyy aina tuoreita paikallisia raaka-aineita ja herkullisia makuja. Ravintola MEKK oli aikanaan yksi ensimmäisistä, jos ei jopa ensimmäinen tallinnalaisravintola, joka pyrki levittämään modernin virolaisen keittiön ilosanomaa. Vuosien mittaan tähän joukkoon on liittynyt monia muita ravintoloita, mutta MEKK on onnistunut hyvin säilyttämään paikkansa Tallinnan alati muuttuvassa ravintolaskenessä.
MEKK Tallinna 4403
Hiljattain julkaistussa White Guide Nordic listauksessa MEKK löytyi “Erittäin hyvät ravintolat”-kategoriasta. Tätä voi pitää ehdottoman kovana suorituksena, sillä White Guide ei rankkaa pelkästään Tallinnan tai Viron ravintoloita, vaan kaikkien Baltian maiden ravintoloita. Eli ravintola MEKK on koko Baltian mittakaavassa erittäin hyvä ravintola.  Tähän arvioon on kyllä helppo yhtyä!
Ravintolan sisutus ei ole vuosien varrella hirveästi muuttunut, mutta miljöö on kuitenkin pysynyt viihtyisänä. MEKK ei varsinaisesti ole koskaan sisustuksensa puolesta kuulunut meidän suosikkipaikkoihimme Tallinnassa, mutta ruoka on aina ollut sen verran herkullista, että se on jo pidemmän aikaa löytynyt meidän Tallinnan Ravintolasuosituksistamme. Alkuruoat ravintolassa maksavat 11-16€, pääruoat 22-28€ ja jälkiruoat 7-18€.

Pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen, niin ei tule sitten pettymystä ovella, jos ravintola onkin täynnä. Varsinkin, jos tahtoo yhdistää esim. teatteri-illan ja hyvän ruoan, niin suosittelemme ehdottomasti tekemään pöytävarauksen etukäteen. Keskeisen sijaintinsa vuoksi ravintola vetää bisnes- ja hotelliasiakkaiden lisäksi puoleensa myös teatterin ja oopperan ystäviä. Yhteystiedot sekä lisätietoa löydätte MEKKin suomenkielisiltä nettisivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Ravintolat

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän