Metropol Spa Hotel sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa Rotermannin korttelissa, aivan Metropol Hotellin vieressä. Vaikka molempien hotellien nimi onkin Metropol, niin täytyy sanoa, että tämä kesällä 2018 avattu kylpylähotelli on huomattavasti viihtyisämpi ja laadukkaampi kuin naapurinsa. Mistään luksushotellista ei kuitenkaan ole kyse, vaan enemmänkin peruslaadukkaasta hotellista, jonka kylpyläosastolla oli yllättävänkin paljon tarjottavaa.

Metropol Spa Hotellin standard-luokan huoneet ovat yksinkertaisen siistit ja niistä löytyy lähes kaikki, mitä onnistunutta hotellivierailua varten tarvitsee. Mitä sitten puuttuu? Kylpytossut! Jotenkin sitä aina välillä toivoisi, että näistä lisämaksullisista kylpytossuista päästäisiin jo eroon. Tietenkin sitä voi aina pakata mukaan omat kylpytossut tai käydä hotellin respasta ostamassa kahden euron hintaan, mutta jotenkin tämmöisessä on aina vähän semmoinen rahastuksen fiilis. Tämähän ei onneksi ole Tallinnassa mikään kaikkien kylpylähotellin standardi, sillä hiljattain yövyimme uusitussa Tallink Spa & Conference Hotellissa, jossa huoneen hintaan kuuluivat kylpytakin lisäksi myös kylpytossut.

Kylpytossut Tallinna 9393

Eivät yhdet kylpytossut kuitenkaan missään nimessä pilanneet visiittiämme Metropol Spa Hotelliin. 🙂 Kylpyläosaston suhteen olimme etukäteen jotenkin varautuneet siihen, että täältä löytyy ehkä yksi sauna ja yksi allas, mutta Metropol Span kylpylä tarjosikin melko monipuolisen kattauksen, sillä täältä löytyy neljä erilaista saunaa (suomalainen sauna, aromisauna, höyrysauna sekä suolasauna), 3 poreallasta, uima-allas, baari sekä tilaa rentoutumista varten. Kylpylän ikkunoista voi myös omassa rauhassa seurata katutasolla ohi kiitäviä jalankulkijoita, ja sijaintinsa puolesta tämä hotelli tarjoaakin varmasti yhden Tallinnan urbaaneimmista kylpyläkokemuksista.

Metropol Spa Hotel Tallinna 5342Kylpylän käyttö sisältyy hotellihuoneen hintaan, mutta jos yövytte viereisessä Metropol Hotellissa, niin tällöin 3 tunnin kylpylävisiitistä peritään 12 euron lisämaksu. Muille 3 tunnin lippu maksaa 12/20 euroa päivästä ja kellonajasta riippuen. Spa on avoinna joka päivä kello 10.00-21.00. Metropol Spa Hotellista löytyy myös Wellness-osasto, jossa on tarjolla erilaisia kauneus- ja rentoutushoitoja.

Metropol Spa Hotel Tallinna 1282

Yhteenvetona voisi sanoa, että Tallinnan Metropol Spa Hotel tarjosi siistin hotellihuoneen ja makoisat yöunet sekä kylpyläosaton osalta positiivisen yllätyksen, joten kyllä tämän visiitin kanssa jäätiin selvästi plussan puolelle. Ei tästä ehkä meidän vakkarihotellia tullut, mutta kyllä tänne vielä saatetaan jossain kohtaa palata. 🙂 Lisätietoa hotellista voitte katsoa sen nettisivuilta.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Metropol Spa Hotellin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän