Tallinnan ydinkeskustassa sijaitsevasta kolmen tähden Hotel Metropol ei tarjoa mitään kovin ihmeellistä, mutta on ihan hyvä vaihtoehto, jos etsitte edullista hotellia Tallinnan ydinkeskustasta. Jos taas hakusessa on yhtään paremman luokan hotelli, niin tämä ei välttämättä ole se etsimänne majoituspaikka. Tämän Rotermannin korttelissa toimivan hotellin hinta-laatusuhde on ihan ok, sillä vaikka osittain remontoidut huoneet (kts. kuvat alla) jättävätkin edellen toivomisen varaa, niin kyllä täällä aina pari yötä nukkuu ja suihkustakin tulee lämmintä vettä. Tosin huoneen ilmanvaihto tuntui olevan tosi heikko, sillä vaikka yövyimme hotellissa helmikuussa, niin yöllä heräsi kuumuuteen. Niinpä ikkunaa oli pakko pitää auki aina tilaisuuden tullen.

Aamuisin hotellin aamiaiselta löytyy tarpeeksi valikoimaa siihen, että ei tarvitse päivään nälkäisenä lähteä, mutta kokonaisuudessaan palvelussa on edelleen semmoinen pieni tuulahdus kunnon vanhanajan virolaista asiakaspalvelua eli kovin lämmintä ja ystävällistä palvelua täältä ei saanut ainakaan meidän visiitillä. Yksi Hotel Metropolin parhaita puolia on ehdottomasti sen sijainti, sillä Rotermannin korttelin ravintolat ja kaupat alkavat melkeinpä suoraan ulko-ovelta, Viru Keskukselle kävelee muutamassa minuutissa ja Tallinnan vanhankaupungin porteille matkaa kertyy muutama sata metriä.

Hotellin yhteydessä toimii pizzaravintola Pizzanaut, josta saa ihan hyvää pizzaa, sekä kauneushoitola. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee kauneushoitola Sininen Salonki, johon olemme kovasti tykästyneet, ja listan Tallinnan suosikkiravintoloistamme löydätte täältä. Hotellin naapurissa toimii Metropol Spa Hotel kylpylähotelli, josta voitte lukea lisää aihetta käsittelevästä teksistämme.

 

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Hotel Metropolin sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

  1. Sijainti on hyvä, huone ja aamiainen hintatasoon sopivat mutta se palveluasenne: ei vastausta tervehdykseen, kiitosta, hymyä saati tervetulotoivotusta. Mykkänä ojennetaan rekisteröintilomake ja avain. Vastaanotossa ei ollut muita asiakkaita, joten kiirettäkään ei voi syyttää.

  2. Hotellin televisio-infossa avautuu ensimmäiseksi kulkuohjee lähimpään Alkoon, kuvat kaupasta ja sen valikoimista, ikään kuin jokaisen asiakkaan suurin tarve olisi mennä Alkoon.

    Hotelli veloitti koiramme yhdestä yöstä kanssamme ennakoimattomastki 100 euroa.

    Hinta on törkeä. Ei edes Kuopion Cumulus ottanut noin kovaa hintaa.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän