Tallinnan ydinkeskustassa sijaitsevasta kolmen tähden Hotel Metropol ei tarjoa mitään kovin ihmeellistä, joten paikan plussat ja miinukset pystyy hyvin tiivistämään muutamaan lauseeseen. Paikan hinta-laatusuhde on ihan hyvä,  huoneet ovat melko vaatimattomia, hotellilta kävelee Viru Keskukselle muutamassa minuutissa ja Tallinnan vanhankaupungin porteille matkaa kertyy parisataa metriä.

Hotel Metropol Tallinna (2)Sen sijaan tämän Rotermannin korttelissa toimivan hotellin palvelu oli melko töykeää ja aamiainenkaan ei tehnyt sen suurempaa vaikutusta. Hotel Metropol on ihan hyvä vaihtoehto, jos etsitte edullista hotellia Tallinnan ydinkeskustasta, mutta jos hakusessa on yhtään paremman luokan hotelli, niin tämä ei välttämättä ole se. Hotellin yhteydessä toimii ravintola ja kauneushoitola, mutta näitä emme käyneet testaamassa. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee kauneushoitola Sinine Salong, johon olemme kovasti tykästyneet, ja listan Tallinnan suosikkiravintoloistamme löydätte täältä. Kesällä 2018 hotellin naapuriin avattiin uusi Metropol Spa Hotel kylpylähotelli, josta voitte lukea lisää aihetta käsittelevästä teksistämme.
Hotel Metropol Tallinna (3)

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Hotel Metropolin sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

  1. Sijainti on hyvä, huone ja aamiainen hintatasoon sopivat mutta se palveluasenne: ei vastausta tervehdykseen, kiitosta, hymyä saati tervetulotoivotusta. Mykkänä ojennetaan rekisteröintilomake ja avain. Vastaanotossa ei ollut muita asiakkaita, joten kiirettäkään ei voi syyttää.

  2. Hotellin televisio-infossa avautuu ensimmäiseksi kulkuohjee lähimpään Alkoon, kuvat kaupasta ja sen valikoimista, ikään kuin jokaisen asiakkaan suurin tarve olisi mennä Alkoon.

    Hotelli veloitti koiramme yhdestä yöstä kanssamme ennakoimattomastki 100 euroa.

    Hinta on törkeä. Ei edes Kuopion Cumulus ottanut noin kovaa hintaa.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän