Kuldmokk on ravintola, jossa tehdään kohtuuhintaista ruokaa suurella sydämellä ja ystävällinen hymy kasvoilla. Sijaintinsa puolesta paikka jää sivuun Tallinnan pahimmista turistivirroista, mutta se ei suinkaan sijaitse missään laitakaupungilla, vaan aivan vanhankaupungin reunalla seisovassa vanhassa tunnelmallisessa puutalossa. Vuosien varrella  tämä omaperäisesti, mutta samalla kodikkaasti, sisustettu ravintola on onnistunut löytämään oman asiakaskuntansa, ja ihmekös tuo kun palvelu on ystävällistä ja ruoka maittavaa. 🙂

Kuldmokkin ruokalistaan on otettu vaikutteita Välimeren alueelta,  niin Euroopasta, Pohjois-Afrikasta kuin myös Lähi-idästä, mutta kyllä painotus on nykyään enemmän espanjalaisessa, ranskalaisessa ja italialaisessa keittiössä. Viimeisimmällä visiitillä mieleen jäivät erityisesti alkuruoaksi valikoituneet anjovikset ja pääruoaksi nautitut sinisimpukat. Jälkiruokalistalta päätimme kokeilla kaikki kolme vaihtoehtoa eli panna cottan, tiramisun sekä sorbetin. Näistä omaksi suosikiksi nousi tiramisu. Kuldmokkin lista on vuosien varrella muuttunut huomattavasti yksinkertaisemmaksi kuin mitä se paikan alkuaikoina oli, mutta kyllä tämä ravintola edelleen pitää pintansa meidän Tallinnan Parhaat Ravintolat -listalla, sillä sen verran hyvän hinta-laatusuhteen se tarjoaa.

Alkuruoat ravintola Kuldmokissa maksavat 5-12 euroa, pääruoat 9-17 euroa ja jälkiruoat 5-6 euroa. Lisätietoa voitte katsoa ravintolan nettisivuilta.

Aukioloajat:
Ti-La 17.00-23.00
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Ravintola Kuldmokk merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän