Välimerelliseksi ravintolaksi itsensä luokitteleva Kuldmokk on ehdottomasti yksi Tallinnan piilotetuista helmistä, jossa ruokaa tehdään suurella sydämellä ja ystävällinen hymy kasvoilla. Sijaintinsa puolesta paikka jää sivuun suurimmista turistivirroista, mutta se on kuitenkin onnistunut löytämään oman asiakaskuntansa. Eikä mikään ihme, sillä paikan sisutus on omaperäinen, mutta samalla kodikas, palvelu on ystävällistä ja ruoka herkullista.

Kuldmokk Ravintola Tallinna 1240

Ravintola Kuldmokkin ruokalistalta löytyvät annokset on jaoteltu maittain, niin että alkuruoista löytyy esimerkiksi Italiasta, Maltalta, ja Kroatiasta peräisin olevia annoksia, kun taas pääruokina tarjotaan muun muassa Marokosta, Kreikasta ja Espanjasta tulevia herkkuja. Täällä on tullut jo käytyä useammankin kerran, joten listalta on ehtinyt jo valikoitumaan omia henkilökohtaisia suosikkeja. Alkuruoaista meidän mieleen ovat erityisesti olleet grillattu mustekala (Kreikka), halloumi-juusto (Kypros), sisäfiletartar (Ranska) sekä sinisimpukat valkoviini-kermakastikkeessa (Ranska), kun taas pääruoaista mieleenpainuvimpia makuelämyksiä ovat tarjonneet grillattu tonnikala (Sisilia) sekä appelsiini-hunajamarinoitu risotto ankanrintapalojen kera (Italia). Listalla on ollut paljon muitakin erinomaisia annoksia, mutta menu tietenkin aina hieman elää. Grilattu mustekala on onneksi pitänyt pintansa, sillä se on meidän suosikkimme! 😉

Ruokakuvia:

Kuten ehkä arvata saattaa, niin ravintola Kuldmokk löytyy myös meidän Tallinnan Ravintolalistaltamme. Tänne muuten kannattaa tehdä pöytävaraus etukäteen, sillä muuten on aina se riski, että ovelta käännytetään ympäri. Sen verran suosittu ravintola Kulmokk kuitenkin on. 

Sisäkuvia:

Alkuruoat Ravintola Kuldmokissa maksavat 6-13€, pääruoat 8-20€ ja jälkiruoat 4-6€. Annokset eivät missään nimessä ole Tallinnan kalleimmasta päästä, joten Kulmokk tarjoaa erinomaista vastinetta rahoille. 🙂 Ravintolalla ei ainakaan toistaiseksi ole kunnollisia nettisivuja, joten lisätietoa kannattaa katsoa Kuldmokkin Facebook sivuilta.

Aukioloajat:
Ma-La 12.00-23.00
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Ravintola Kuldmokk merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän