Vapaudenaukiolle kesäkuussa avattu kahteen kerrokseen levittäytyvä kahvila-ravintola Mood on toimiva kokonaisuus, jonka sisutuksessa yhdistyvät klassisen tyylikkäät yksityiskohdat sekä viittaukset huippumuodin maailmaan. Paikan varmasti mielenkiintoisin yksittäinen asia on yläkerran ravintolasta löytyvä virolaisen huippumalli Karmen Pedarun mekko, jonka arvo huitoo 25 000 dollarin tienoilla. Virolainen Õhtuleht kutsuikin jutussaan tätä ravintolaa über-trendikkääksi, joten jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, kehittyykö ravintola Moodista Tallinnan seurapiirien seuraava vakiopaikka. Ravintolan omistajana häärii Sten-Erik Jantson, joka löytyy myös meidänkin kestosuosikeiksi muodostuneiden Manna La Roosa ja Tai Boh ravintoloiden taustalta.

Nuo kaksi edellä mainittua ravintolaa ovat tulleet Tallinnassa muiden asioiden ohella tunnetuksi siitä, että niistä saa taidokkaasti tehtyjä herkullisia drinkkejä, ja visiittimme perusteella ravintola Mood jatkaa tällä samalla tiellä. Paikasta löytyy kattava drinkkilista ja kaikki testaamamme neljä cocktailia olivat nappisuorituksia. Myös ruoka oli maistuvaa: alkuun kokeilimme grillattuja jättikatkarapuja ja fish poke-annosta, pääruoaksi valikoitui fish & chips sekä naudan sisäfilepihvi. Alku- ja pääruokien jälkeen olimme jo sen verran täynnä, että päätimme jälkiruoka-annosten sijaan tilata vielä yhden kierroksen drinkkejä. 😀

Vielä kun palvelukin pelasi, niin kaiken kaikkiaan illasta Moodissa jäi hyvä maku suuhun. Ei tämä ehkä meidän uudeksi suosikkiravintolaksi noussut, mutta kyllä Moodille oma paikkansa löytyy Tallinnan monipuolisessa ravintolaskenessä. Tänne voi hyvin piipahtaa aamupalalle, drinkille, kahville, lounaalle tai vaikkapa ystäväporukan kesken pidempäänkin illanviettoon. Alkuruoat maksavat 8-19 euroa, keitot 5,5 euroa, pääruoat 9-18 euroa ja jälkiruoat 7 euroa. Lisätietoa voitte katsoa ravintolan FB-sivuilta. Pöytävarauksen voitte halutessanne tehdä suoraan tästä:

Varaa Pöytä
– TableOnline 🇫🇮 

Ravintolan aukioloajat:
Ma-To 09.00-22.00
Pe 09.00-01.00
La 12.00-01.00
Su 12.00-22.00
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Kahvila-ravintola Moodin sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän