SuperAlko sijaitsee kivenheiton päässä Tallinnan D-Terminaalista, osoitteessa Lootsi 6. Tallinnan satama-alueen suurimman alkoholikaupan titteliä on jo pidemmän aikaa kantanut myymälä on hallimainen rakennus ja myymälästä löytyy melko käsittämätön määrä erilaisia alkoholijuomia oluista ja siidereistä viineihin ja väkeviin alkoholijuomiin. SuperAlkon nettisivujen mukaan heidän valikoimastaan löytyy yli 3000 erilaista tuotetta.

SuperAlko Tallinna Satama (2)

Semmoisen vinkin voisi tähän kuitenkin heittää, että jos haluatte ostaa hyviä virolaisia pienpanimo-oluita, niin ne kannattaa käydä ostamassa muualta, sillä niiden osalta SuperAlkon valikoima on melko suppea. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevan Nautica Keskuksen Rimistäkin löytyy monipuolisempi valikoima. Myöskään viinivalikoima tai laadukkaammat väkevät alkoholit eivät ole aina täällä kaikista edullisimpia, joten jos mielessä on joku tietty merkki, niin näitä kannattaa jo ennen reissua verrata niin Alkon kuin myös laivayhtiöiden hintojen kanssa. Hiljattain eräs skotlantilainen viski löytyi Suomen Alkosta edullisempaan hintaan kuin mitä se olisi SuperAlkossa maksanut.

SuperAlko Satama

Tallinnan sataman SuperAlkoon pääsee myös autolla, jonka lisäksi myös monet tilausbussit tuntuvat pysähtyvän tämän viinakaupan parkkipaikalla. Onhan alkoholi edelleen Tallinnassa huomattavasti kotosuomen hintoja edullisempaa, joten ei mikään ihme, että monet suomalaiset käyvät edelleen hakemassa Tallinnasta juomat muun muassa häihin ja muihin isompiin juhliin. Pahin viinaralli on kuitenkin vuosien varrella selvästi rauhoittunut ja myös siistiytynyt, sillä nykyään aivan tolkutonta örvellysmeininkiä näkee huomattavasti vähemmän kuin vielä 10 vuotta sitten.SuperAlko

SuperAlkon aukioloajat:
Ma-Su 10.00-19.00
SuperAlkon sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän