Tallinnan satama koostuu kahdesta matkustajaliikenteen terminaalista: A-Terminaalista sekä D-Terminaalista. Vuoteen 2017 asti matkustajaliikennettä Tallinnan ja Helsingin välillä oli myös Linnahallin Terminaalista, mutta tuolloin tästä terminaalista liikennöinyt Linda Line joutui lopettamaan toimintansa talousvaikeuksien vuoksi. A-Terminaali on tällä hetkellä Eckerö Linen sekä Viking Linen käytössä, kun taas D-Terminaalista liikennöivät Tallinkin laivat.

Molemmat Tallinnan sataman terminaaleista sijaitsevat kävelymatkan päässä keskustasta, D-Terminaali hieman lähempänä kuin A-Terminaali. Molemmissa terminaaleissa on jonkun verran palveluita kuten muun muassa pankkiautomaatti, myymälä, kahvila, kioski sekä tavaransäilytyslokeroita. Tallinkin terminaalissa on tällä hetkellä menossa laajamittainen remontti, joten kulkureitit laivasta pois ja takaisin laivaan saattavat aina välillä muuttua. Tallinnan sataman suunnitelmien mukaan uuden uljaan D-Terminaalin olisi tarkoitus aueta matkustajakäyttöön kesällä 2020.

Lisätietoa Tallinnan satamasta voitte halutessanne lukea sen nettisivuilta. Terminaaleja käsittelevät tekstimme löydätte tästä:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän