Sveta Baar on sulkenut ovensa pysyvästi.


Sveta Baar sijaitsee Tallinnan Telliskiven alueen ja Balti Jaaman torin väliin jäävässä vanhassa veturivarikon rakennuksessa ja tätä paikkaa voi hyvin kuvailla esimerkiksi semmoisilla adjektiiveilla kuin outo, mysteerinen, kiinnostava, kotoisa, lämmin tai yllätyksellinen. Svetassa on kunnon underground meininkiä, vaikka se sijaitseekin kohtuullisen keskeisellä paikalla, ja uskaltaisin väittää, että tämän paikan ovella on moni kääntynyt ympäri.

Sveta Baar sisätilat

Ei kuitenkaan missään nimessä kannattaisi, sillä Sveta Baarissa on iltaisin ja viikonloppuisin hyvä meno ja täällä olonsa tuntee huomattavasti kotoisammaksi kuin jossain Tallinnan ydinkeskustan tai vanhankaupungin tusinayökerhossa. Tänne ovat kaikki tervetulleita ja täällä näkeekin edustettuna paljon erilaisia Tallinnan alakulttuureita. Svetassa myös järjestetään viikoittain paljon erilaisia tapahtumia ja näistä voitte katsoa lisää paikan nettisivuilta.

Sveta Baar sisätilat (2)

Baarin juomavalikoima on sopivan monipuolinen, sillä täältä saa hyvien cocktailien lisäksi erilaisia paikallisten ja ulkolaisten pienpanimoiden oluita, viiniä ja vahvoja alkoholijuomia.

Sveta Baar cocktailit

Baarin aukioloajat:
Ma Suljettu
Ti 17.00-02.00
Ke-To 17.00-03.00
Pe-La 17.00-04.00
Su 17.00-02.00

Sveta Baarin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän