Tallink Business Lounge on erinomainen vaihtoehto niitä hetkiä varten, jolloin tuntee itsensä sen verran varakkaaksi (lue: hyvin harvoin), että päättää panostaa laivamatkailuun vielä hieman ylimääräistä. Normaalisti kuljemme Helsinki-Tallinna väliä Comfort Lounge-luokassa, mutta onhan Tallink Business Lounge ehdottomasti tästä vielä asteen parempi. Erityisesti Megastarin Business Loungesta on pakko todeta, että se on kaikista eri laivayhtiöiden tarjoamista matkustusluokista se mukavin tapa matkustaa Tallinnaan.

Pakettiin kuuluu tyylikkäästi sisustetut tilat, monipuolinen valikoima erilaisia kylmiä ja lämpimiä ruokia sekä jälkiruokia, alkoholijuomia sekä alkoholittomia juomia, nopeampi internet-yhteys, päivän lehdet, omat WC-tilat ja Lounge Shopping -osasto. Tallink Megastarin Business Loungessa matkasta pystyy nauttimaan kaikessa rauhassa ja matkustusmukavuutta lisää ehdottomasti myös se, että Helsingin päässä bisnessluokasta pääsee melkeinpä suoraan ulos laivasta.

Lippu tähän luokkaan maksaa normaalin laivalipun hinnan +65€/suunta, joten joutuuhan sitä kuvetta kaivamaan, mutta toisaalta jos arvostaa omaa rauhaa ja haluaa matkan aikana nauttia hyvästä ruoasta sekä vaikkapa lasillisesta kuohuviiniä, niin ei tuo sitten enää olekaan niin arvokasta.

Summa summarum, ainakaan allekirjoittaneet eivät tällä ihan joka kerta raaski Helsinki-Tallinna väliä matkustaa, mutta kyllä tätä voi ehdottomasti suositella kaikille, jotka laivalla matkustamisessa arvostavat kunnon lisämukavuutta. Lisätietoa voitte katsoa Tallinkin nettisivuilta.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän