Helmikuussa 2017 Tallinna-Helsinki välin laivamatkailu siirtyi uudelle aikakaudelle kun Länsiterminaalin T2 otettiin käyttöön ja Tallinkin uudenkarhea Turun telakalla rakennettu Megastar-laiva aloitti liikennöinnin. Kevään aikana Megastarilla on tullut matkustettua jo useampaan otteeseen, mutta tällä kertaa aukesi mahdollisuus käydä tutustumassa laivan Business Loungeen.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun matkustimme minkään laivayhtiön bisnessluokassa, sillä jotenkin ne ovat aina tuntuneet sen verran arvokkailta vaihtoehdoilta. Megastarin Business Loungen suhteen täytyy kuitenkin sanoa, että koskaan aikaisemmin ei laivamatkailu ole ollut näin mukavaa. Pakettiin kuuluu tyylikkäästi sisustetut tilat, monipuolinen valikoima ruokaa, erilaisia alkoholijuomia sekä alkoholittomia juomia, nopeampi internet-yhteys, päivän lehdet, omat WC-tilat ja Lounge Shopping osasto.

Tallink Megastarin Business Loungessa matkasta pystyy nauttimaan kaikessa rauhassa ja matkustusmukavuutta lisää ehdottomasti myös se, että Helsingin päässä bisnessluokasta pääsee melkeinpä suoraan ulos laivasta. Lippu tähän luokkaan maksaa normaalin laivalipun hinnan +65€/suunta, joten joutuuhan sitä kuvetta hieman kaivamaan, mutta toisaalta jos arvostaa omaa rauhaa ja haluaa matkan aikana nauttia hyvästä ruoasta sekä vaikkapa lasillisesta kuohuviiniä, niin ei tuo sitten enää olekaan niin arvokasta.

Summa summarum, emme me varmaankaan siirry pelkästään Business Loungessa matkustamaan, mutta varmasti tätä tulee aina välillä hyödynnettyä. Lisätietoa voitte katsoa Tallinkin nettisivuilta. Tähän kohtaa pitää heittää semmoinen disclaimer, että nämä liput olivat meille ilmaiset, mutta tekstin sisältö ja kuvat ovat täysin meidän käsialaamme. 🙂 Normaalisti meidän Tallinna-Helsinki välin reissut taittuvat Tallinkin Comfort Classissa, mutta ne liput on aina maksettu omasta pussista. 😉

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän