Tallink Megastarin Business Lounge on erinomainen vaihtoehto niitä hetkiä varten, jolloin tuntee itsensä sen verran varakkaaksi (lue: hyvin harvoin), että päättää panostaa laivamatkailuun vielä hieman ylimääräistä. Normaalisti kuljemme Helsinki-Tallinna väliä Comfort Lounge-luokassa, mutta onhan Tallink Business Lounge ehdottomasti tästä vielä asteen parempi. Megastarin Business Lounge on tätä nykyä se toiseksi mukavin tapa matkustaa Tallinnaan, sillä Tallinkin uusimmassa laivassa, MyStarissa, on vielä asteen verran parempi Business-luokka.

Pakettiin kuuluu tyylikkäästi sisustetut tilat, monipuolinen valikoima erilaisia kylmiä ja lämpimiä ruokia sekä jälkiruokia, alkoholijuomia sekä alkoholittomia juomia, nopeampi internet-yhteys, päivän lehdet, omat WC-tilat ja Lounge Shopping -osasto. Tallink Megastarin Business Loungessa matkasta pystyy nauttimaan kaikessa rauhassa ja matkustusmukavuutta lisää ehdottomasti myös se, että molemmissa päissä bisnesluokan matkustajat päästetään laivalta ensimmäisenä ulos. Lisäksi Tallinnan satamassa Business-luokassa matkustaville on varattu oma Tallink Lounge tila, jossa voi nauttia virvokkeita ja konvehteja ennen laivaan siirtymistä, ja tietenkin loungesta matkustajat päästetään laivaan ennen muita.

Lippu tähän luokkaan maksaa normaalin laivalipun hinnan +69€/suunta, joten joutuuhan sitä kuvetta kaivamaan, mutta toisaalta jos arvostaa omaa rauhaa ja haluaa matkan aikana nauttia hyvästä ruoasta sekä vaikkapa lasillisesta kuohuviiniä, niin ei tuo sitten enää olekaan niin arvokasta.

Summa summarum, ainakaan allekirjoittaneet eivät tällä ihan joka kerta raaski Helsinki-Tallinna väliä matkustaa, mutta kyllä tätä voi ehdottomasti suositella kaikille, jotka laivalla matkustamisessa arvostavat kunnon lisämukavuutta. Lisätietoa voitte katsoa Tallinkin nettisivuilta. Tallinnan D-terminaalista muuten löytyy Tallink Lounge -tila, johon Business Lounge matkustajat pääsevät odottamaan laivaannousun alkamista. Lisää Tallink Loungesta voitte lukea aihetta käsittelevästä tekstistämme.

2 KOMMENTIT

  1. Voiko My Starilla maksaa pankkikortilla halutessaankin laivalla business loungeen?? Entä voiko käyttää Club One -pisteitä maksun yhteydessä?
    Hot.matka Tallink City hotelliin varattuna kahdelle hengelle 23.-25.11.2023

    • Moikka,

      kortilla voi maksaa itsensä laivan Business Loungeen, mutta suosittelisin tekemään tämän jo etukäteen. Jos paikan Business Loungeen ostaa etukäteen Tallinkin verkkokaupan kautta, niin tällöin pystyy myös käyttämään Club One-pisteitä.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän