Ülemiste Hotel on oikeastaan Tallinnan ainoa hotelli, jota voi kutsua lentokenttähotelliksi, sillä se sijaitsee Tallinnan lentokentän ja kauppakeskus Ülemiste Keskuksen välittömässä läheisyydessä. Jos maailmaa katsotaan Tallinnan ydinkeskustan suunnasta, niin onhan tämä hotelli jo hieman kaukana, sillä matkaa keskusta-alueelle ja vanhaankaupunkiin kertyy jo reilut 5 kilometriä. Toisaalta Viron suurin kauppakeskus on kirjaimellisesti kivenheiton päässä ja lähimmät raitiovaunu- ja bussipysäkit löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä. Parin yön kokemuksella Ülemiste Hotellista voi myös sanoa sen, että täällä saa takuuvarmasti viettää yönsä rauhassa. Eli jos haluatte olla suoraan pelipaikoilla, niin siinä tapauksessa tämä hotelli ei ehkä ole se oikea valinta, mutta jos pieni matkaaminen ei haittaa, niin tätä hotellia kannattaa ainakin harkita. Vielä kun tämä hotelli ei ole mitenkään järjettömän kallis, niin mielestämme paikan hinta-laatusuhde on yllättävänkin hyvä.Ulemiste Hotel Tallinna 3929

Hotellihuoneesta hieman näki sen, että paikka ei ole enää mikään uudenkarhea, mutta toisaalta sieltä löytyi kaikki tarpeellinen. Lyhyestä varoitusajasta huolimatta myös lisävuoteen saaminen huoneeseen sujui mutkattomasti, joten tästä pisteet hotellin henkilökunnalle. Lisäksi kesän kovilla helteillä oli ilahduttavaa huomata, että hotellihuoneen ilmastointilaite toimi kunnolla (ja että semmoinen ylipäätään löytyi huoneesta)! Kokonaisuutena tästä hotellista ei erityisemmin löydy mitään fiilisteltävää, mutta samalla ei oikeastaan mitään huomautettavaakaan.

Hotellihuone mikä hotellihuone, jossa on ihan ok sängyt ja suihkusta tulee lämmintä vettä. Emme missään nimessä lähtisi kutsumaan Tallinnan Ülemiste Hotellia budjettihotelliksi, mutta toisaalta se ei ihan yllä keskustasta löytyvien laadukkaiden neljän tähden hotellien tasollekaan, viiden tähden hotelleista nyt puhumattakaan. Jos tänne löytyy netin varaussivustoilta hyvä diili, niin kyllä täällä kelpaa yöpyä, mutta jos tulette Tallinnaan useammaksi yöksi, niin ehkä kuitenkin suosittelemme mielummin kartoittamaan keskusta-aluetta. 

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Ülemiste Hotellin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän