The von Stackelberg Hotel Tallinn tarjoaa korkeatasoiset puitteet onnistunutta minilomaa varten, sillä tämä 1800-luvulta peräisin olevassa kaupunkikartanossa toimiva hotelli on kerrassaan upea! Von Stackelberg sijaitsee muutaman minuutin päässä Tallinnan vanhankaupungin Toompean mäestä ja useista hotellin huoneista avautuukin upeat näkymät kohti vanhaakaupunkia ja Shnellin puistoaluetta.

Baltisaksalaisen paroni von Stackelbergin rakennuttamassa rakennuksessa on onnistuttu säilyttämään kartanon tuntu ja yhtenä paikan erikoisuutena voi ehdottomasti pitää sitä, että jokainen hotellihuone on erilainen. Hotellissa voi siis vierailla aika moneen otteeseen ennen kuin kaikki huoneet on koluttu läpi. 🙂 Me olemme visiteeranneet tässä hotellissa nyt pariin otteeseen ja majoittuneet ZEN-tason huoneissa, mutta tällä kertaa meille avautui mahdollisuus vierailla hotellin henkilökunnan johdolla myös muissa huoneissa (standard ja ZEN Deluxe).

The von Stackelberg Hotel Tallinn 3668

The von Stackelberg Hotel Tallinn tarjoaa ehdottomasti hyvää vastinetta rahalle, sillä kartanotyylisesti sisustettujen huoneiden hinnat eivät ole sieltä Tallinnan kalleimmasta päästä, vaikka paikka onkin ehdottomasti kaupungin paremmasta päästä. Myös sijaintinsa puolesta von Stackelberg on erinomainen vaihtoehto, jos tarkoituksena on vaellella vanhankaupungin kapeilla kaduilla ja ihailla tätä UNESCO:n maailmanperintöluettelostakin löytyvää keskiaikaista kaupunkia. Lisäksi trendikäs Telliskiven luova keskus löytyy kohtuullisen läheltä, mutta jos haluatte lähteä shoppailemaan, niin kaupungin ydinkeskustaan kannattaa kyllä ottaa taksi, sillä kävelymatkaa kertyy jo jonkin verran.

Hotellista löytyy myös ZEN-spa, jossa voi pitkän päivän jälkeen halutessaan rentoutua erilaisissa hoidoissa tai vaikkapa japanilaisessa altaassa sekä saunassa, jotka voi varata yksityiskäyttöön. Lisätietoa ZEN-spasta löydätte hotellin nettisivuilta. Jos nälkä sattuu yllättämään ja kaupungille lähtö tuntuu liian paljon ponnistuksia vaativalta vaihtoehdolta, niin hotellin yhteydessä toimivasta ravintola Emmeline & Ottosta saa purtavaa pahimpaan nälkään. Ravintolassa ei ole koskaan tullut käytyä syömässä, mutta ainakin hotellin aamiainen jätti hyvän kuvan tarjoilun tasosta. Meidän ravintolasuosituksemme Tallinnaan löydätte täältä.

The von Stackelberg Hotel Tallinn 3695

Vielä loppuun täytyy mainita, että von Stackelberg on oiva vaihtoehto myös kokousmatkaa Tallinnaan suunnitteleville, sillä hotellista löytyy yllättävän hyvät puitteet erikokoisille kokousryhmille. Näistäkin voitte lukea lisää hotellin nettisivuilta.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
The von Stackelberg Hotellin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän