Virolainen Woolish on tullut kotimaassaan tunnetuksi laadukkaista villatuotteistaan, joita on voinut ostaa heidän verkkokaupasta sekä virolaista designia myyvistä putiikeista, kuten muun muassa Telliskiven Luovassa Keskuksessa sijaitsevasta Les Petitesistä. Woolishin juuret juontavat aina vuoteen 1928 ja Viljandissa sijainneeseen Hilda Valdren kutomoon, ja nykyään tätä Hildan lähes 100 vuotta sitten aloittamaa työtä jatkavat lapsenlapsenlapsi Eigo yhdessä vaimonsa Annan kanssa.

Woolish Tallinna 7921

Näitä Woolishin tuotteita löytyy myös meidän vaatekaapista, joten olimmekin erittäin iloisia siitä, kun tämä Viljandista lähtöisin oleva yritys avasi oman putiikkinsa Tallinnan vanhassakaupungissa. Myymälä sijaitsee Harju-kadun varrella kivenheiton päässä Raatihuoneentorista ja Nigulisten kirkosta. Täältä löytyy luonnollisesti Tallinnan kattavin valikoima Woolishin omia tuotteita naisten ja miesten kimonoista ja pusakoista pipoihin ja kaulaliinoihin. Lisätietoa voitte katsoa heidän nettisivuiltaan.

Designkauppa Tallinna 9191

Lisäksi myynnissä on paljon muidenkin yritysten tuotteita, joista ihan erikseen on mainittava Saarenmaalta lähtöisin oleva virolainen Suckörs, joka valmistaa ympäristöystävällisiä juomapillejä järvikaislasta. Kokemuksesta voidaan sanoa, että nämä voittavat kertakäyttöiset muovi- ja pahvipillit ihan mennen tullen. 😀 Tallinna24-sivustolta löytyy mielenkiintoinen juttu yrityksen tarinasta.

Virolainen Design Tallinna 9428

Summa summarum, jos haluatte Tallinnan reissulta ostaa itsellenne tai vaikka tuliaisiksi laadukkaita virolaisia villatuotteita tai muita paikallisten tuottajien luomuksia, niin tässä vanhankaupungin Harju-kadun putiikissa kannattaa piipahtaa.

Woolish Tallinna 8181

Putiikin aukioloajat:
Ma-Pe 11.00-19.00
La 11.00-17.00
Su 11.00-15.00
Lue lisää: Tallinnan Ostokset
Woolish merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän